Masinka Csaba: Elérte az Előszállás a kitűzött célt!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az Előszállás SE feljutott a Megye II-be, miután a Megye III-as Dél csoportban a Perkáta mögött a második helyen végzett. A csapat vezetőedzője nyilatkozott.

Masinka Csaba, az Előszállás SE felnőtt csapatának vezetőedzője így értékelte a szezont:

“A Fejér Megyei Kupában több fordulón is továbbjutottunk, megyei I. osztályú csapatokat búcsúztattunk. Úgy gondolom erőn felül teljesített a csapat.

A bajnokság őszi idényére jól sikerült a felkészülés, a begyakorolt játékot tudtuk játszani, ennek meg is lett az eredménye, fej-fej mellett haladtunk Perkáta csapatával.

Ezt a játékot át tudtuk menteni a tavasz első felére. De jött a perkátai mérkőzés, ahol a jobban játszó ellenfél nyert és lett bajnok. Gratulálok Nekik, megérdemelték. Innentől kezdve a második hely és a feljutás volt a cél. Ha döcögő játékkal is, de sikerült mindkettőt elérni.

Az Előszállás SE legjobb második Megye III-as csapatként jutott fel a Megye II-be
Az Előszállás SE legjobb második Megye III-as csapatként jutott fel a Megye II-be

Büszke vagyok a csapatra. Külön öröm, hogy a gólkirály a mi csapatunkból került ki, Reichardt Bálint személyében. Gratulálok! Szeretném megköszönni a játékosoknak ezt a szép eredményt, sokat tettek érte. Köszönöm a szurkolók biztatását, nélkülük nem sikerült volna.”

Forrás: Előszállás SE Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?