Mány: Kedvezően zárul az év!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Sikerült támogatókat találni, így megkezdődhetnek a fejlesztések.

Varga Mihály, a Mányi TK elnöke jó hírt tett közzé a legnagyobb közösségi oldalon:

“Itt van az év vége, de “sajnos” számunkra még nem volt “leállás”, hiszen a cégek Tao. feltöltések határideje december 21-re esik!

Komoly előkészítő munka után, nagy öröm számomra, hogy a Sportfejlesztési Programunkban jóváhagyott, 15.145.000 Ft adóforint mindegyikére sikerült támogatót találni, illetve együttműködési megállapodást kötni!

A támogatási igazolásokat megkaptuk a MLSZ-től, a 6 felajánló cég adóbefizetései, legkésőbb január közepéig/végéig érkeznek meg egyesületünk jogcímekhez rendelt számláira!

Ezúton is szeretném megköszönni azoknak a segítséget, akik valamilyen formában, akár közvetve, akár közvetlenül segítettek ezen cégekkel, az együttműködés, szerződés létrehozását!

Nagy siker ez a kéthetes rohammunka, főleg annak fényében, hogy egyre nehezebb ezen kedvezmények lehívása, illetve a gazdaságilag stabil, adakozó cégek felkutatása!

Bebizonyosodott újfent számomra, hogy fontosak az emberi kvalitások, és igen is nézik a cégvezetők, milyen célok, karakterek, emberek ülnek velük szemben!

Szintén örömteli volt megélni, hogy bár a mindennapjainkat átitatja az aktuálpolitika, az amatőr sport ezen szegmensében, nincsenek előítéletek, hiszen volt közvetítőink, segítőink között jobboldali országgyűlési képviselő, de baloldali identitású nagytőkés vállalkozó is! És ez valahol így van rendjén..

Apró lépéseinket a 2018/19-es idényben, felajánlott adóforintjaival segíti:
KVALIFIK Kft,
SPAR Magyarország Kft,
TRANS-AUTOMAT Kft;
SIG Air Handling Kft;
Marosport Kft;
METCOSPED Kft.

Január végétől, elkezdjük 2019. évre tervezett fejlesztéseinket, vélhetően helyi összefogással, és az új év adta lendülettel!

Ezúton kívánok mindenkinek Boldog, Meghitt Ünnepeket, és Eredményes, Sikeres, Egészséges Új Esztendőt!”

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?