Magyaralmás: Gólparádé a búcsú közepette!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A magyaralmási búcsú egybeesett a csapat hazai mérkőzésével, így szép számmal tekintették meg a 2017/2018 szezon első meccsét.

A Magyaralmás tudósítója így fogalmazott:

“Aki még esetleg a pultnál állt sorban, az két gólról is lemaradhatott az elején. Gyorsan megszerezte a vezetést a Szabadbattyán, már az első percben maga mögé kellett nyúlnia Kertész kapusnak. De gyorsan jött az egyenlítés Szűcs Zoltán révén, a 3. percben 1-1 volt az állás. A Szabadbattyán egy szabadrúgásból ismét átvette a vezetés a 16. percben. A szünetre maradt is ez, 2-1-es vendégvezetéssel mentek a csapatok az öltözőbe.

Eseménydús mérkőzést játszott Magyaralmáson a Szabadbattyán - fotó: Bikárdi László
Eseménydús mérkőzést játszott Magyaralmáson a Szabadbattyán – fotó: Bikárdi László

Itt fejmosást kaphattak a hazaiak, ugyanis a második félidőt nagy elánnal kezdték. Szűcs ismét egyenlített. Ezenkívül temérdek helyzetet dolgozott és hagyott ki ebben a félidőben a Magyaralmás, levegőben lógott a hazai vezetés. De Herczeg Bence a 68. percben megszerezte saját maga és csapata harmadik gólját 2-3. Tóth Martin lesérülésével elúszni látszott az egyenlítés. A 80. percben szenvedett sérülést, a diagnózis lábközépcsont-törés. Helyére a fiatal, tehetséges, de éppen az első felnőtt meccsét játszó Farkas Gábor állt. A 94. percben biztosította be a győzelmet Magda Csaba csapata, mikor a jogosan megítélt büntetőt Balla Károly lőtte a hálóba.”

A Magyaralmás gólzáporos meccsel kezdte a szezont - fotó: Bikárdi László
A Magyaralmás gólzáporos meccsel kezdte a szezont – fotó: Bikárdi László

Magyaralmás – Szabadbattyán 2-4 (1-2)
Magyaralmás, vezette: Szabó László

Magyaralmás: Kertész (Osztotics) – Szántó (Jakab), Tóth Martin (Farkas G.), Szűcs Z., Tóth Máté (Moór), Rideg, Németh B., Pap, Németh Á., Mészáros M., Lévai (Lendvai).
Szabadbattyán: Bodó – Szimán, Balla K., Méreg (Balogh G.), Herczeg, Takács K. (Mohácsi), Blaumann, Ősz, Márky, Alimán, Hermán.

Gól: Szűcs Z. (3., 52.) illetve: Herczeg (1., 18., 65.), Balla K. (92.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?