Magyaralmás-Bicske: Dombai és Jakab mesterhármast jegyzett!

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Dombai Dávid hat gólból is kivette a részét, miután kiosztott három asszisztot, háromszor önmaga is betalált a kupameccsen. Jakabnak 5 perc elég volt a triplához.

Ha kíváncsi vagy a Fejér Megyei Kupa 5. fordulójának teljes eredménysorára, kattints!

A Bicske tudósítója így fogalmazott:

“Le a kalappal a megyei III. osztályban vitézkedő Magyaralmás klubvezetősége előtt! Nem csak a megyében, hanem az I. osztályban is ritka az ilyen gondozott, jó állapotú és festői környezetben elterülő gyepszőnyeg, amely szerdán fogadta a csapatokat a Fejér Megyei Kupa nyolcaddöntőjében. A BTC a Marton 0 – Cserkuti 7, Bencze 7, Harangozó 7, Köntös 7 – Katona 7, Glück 6, Tornyai 7, Klinger 6 – Dombai 9, Peinlich 7 összetételben kezdte a mérkőzést, csereként Fekete 7 (46.p. Köntös helyett), Jakab 8 (46.p. Tornyai helyett), Rémai 7 (46.p. Katona helyett), Schneider 7 (61.p. Klinger helyett) és Fehér 7 (65. p. Dombai helyett) kapott lehetőséget.

Az Ercsi elleni hétvégi fiaskó (3-5) után a cél elsősorban az volt, hogy a csapat visszanyerje megtépázott önbizalmát, valamint a korábban sérült felnőtt játékosok formába hozása mellett minél több fiatal kipróbálásra kerüljön éles mérkőzésen. A mindvégig sportszerű mérkőzésen Rózsa József játékvezetése mellett a BTC kezdett aktívabban és gyakorlatilag mindvégig kapujához szegezte ellenfelét. A gólok sorát a 7. percben Peinlich kezdte 7 méteres gurításával Dombai átadása után (0-1), a 15. percben szintén Dombai passza után Tornyai lőtt 8 méterről a hosszú sarokba (0-2).

A télen igazolt csatár gólpassz-sorozata folytatódott a 23. percben, amikor blokkolt lövése Katona elé perdült a védőkről és Lajos 6 méterről nem hibázott (0-3). Felcserélt szereposztásban a 35. percben Dombai közelről vágta a hálóba a labdát Katona kísérlete után (0-4) – megszerezve első tétmérkőzésen elért bicskei gólját.

A hétvégi Mór elleni rangadóra gondolva hármat is cserélt a Bicske szünetben, majd bő egyórányi játékidő után további kettőt. A frissítésnek és a fiatalok jó játékának köszönhetően tovább javult a vendégcsapat teljesítménye a második játékrészben. Dombai a 46. percben 5 méterről bombázott a hálóba (0-5), majd az 53. percben Rémai átadásából 10 méterről lőtt a kapu bal oldalába (0-6). A 68. percben Fehér harcolt meg a jobb oldalon egy labdáért, az alapvonalról jól adott középre, Jakab pedig 5 méterről a léc alá vágta a játékszert (0-7). A 75. percben Rémai vágott ki hatalmas sprintet a jobb szélen, Jakabhoz továbbított, aki ezúttal 14 méterről szerzett gólt (0-8).

Négy perccel később Cserkuti remek beadását Fehér 4 méterről lőtte a kapu jobb oldalába (0-9). A gólzuhatagnak még mindig nem volt vége, a 80. percben Jakab vezette a jobb oldalról befelé a labdát és 7 méterről elegánsan helyezett a jobb sarokba, megszerezve saját maga harmadik, csapata tizedik gólját (0-10). A hazaiak becsületgólja a 82. percben következett, amikor nem volt teljes az összhang a bicskei védők között, így a csereként beállt Tóth Martin 10 méterről a vetődő Marton fölött bombázott a hálóba (1-10). A hátralévő időben már nem változott az eredmény.

Összességében ilyen arányban is megérdemelt bicskei győzelem született, kellemes meglepetést okoztak a pályára lépő fiatalok, akik különösebb gátlás nélkül vezették sorra a támadásokat és lőttek további gólokat. Külön öröm, hogy a végre tétmérkőzésen is betaláló Dombai Dávid az első 6 bicskei gólnak egyaránt részese volt. Folytatás a bicskei létesítményavató focihétvége futballtornáján (az U19 játékosainak), vasárnap 15.00 órakor BTC-Móri SE felnőtt rangadó, jövő szerdán pedig újabb Fejér Megyei Kupa forduló következik.”

Magyaralmás – Bicskei TC 1-10 (0-4)
Magyaralmás, vezette: Rózsa József

Magyaralmás: Osztotics – Farkas, Szántó, Kovács, Tóth Máté (Hamvas 69.), Rideg, Moór (Tóth Martin 69.), Pap, Németh Á., Mészáros, Lendvai.
Bicske: Marton – Glück, Klinger (Schneider 60.), Tornyai (Jakab 46.), Köntös (Fekete 46.), Katona (Rémai 46.), Cserkuti, Bencze, Harangozó, Dombai (Fehér 65.), Peinlich. Vezetőedző: Móri Tamás

Gól: Tóth M. (81.) illetve: Peinlich (7.), Tornyai (15.), Katona (23.), Dombai (35., 46., 54.), Jakab (75., 77., 80.), Fehér (78.)

Forrás: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?