Mágocs mesternégyesével kiütötte a Pusztaszabolcs az LMSK csapatát!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Pusztaszabolcs rendkívül magabiztos játékkal verte a kieső helyről bő egy hete elmozduló Lepsényt.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:

“Tartalékosan és sérültekkel teletűzdelve utaztunk Pusztaszabolcsra. Az előjelek nem voltak túl kedvezőek tehát számunkra. A mérkőzés mégis LMSK helyzettel indult, Bagó a felső lécet találta telibe az első támadásunkból. A 10. percben megszerezték a vezetést a hazaiak Páhi révén. Nem sok időt hagytak számunkra hogy rendezzük a dolgokat fejben, mivel középkezdés után szinte egyből kaptuk is a másodikat, ezúttal Györök volt eredményes. A 20. percben újabb szabolcsi gól következett, Mágocs első találata (3-0), valamint egy kényszerű csere részünkről: Szipőcsöt Bocskai váltotta. Az első félidei vérszegény játékunknak köszönhetően hatgólos hátrányban mentünk a pihenőre, a szünetig Mágocs klasszikus mesterhármasig jutott és Baloni is beköszönt. A második játékrészben ugyan szereztünk két gólt Blaski és Bagó révén, de kaptunk is kettőt, így a végeredmény 8-2 lett.

Ez a mérkőzés tipikusan a gyorsan felejtsük el kategóriába tartozik. A lendületesebben és agilisabban focizó Pusztaszabolcs ellen ezen a napon sajnos esélyünk sem volt.”

Fölényes győzelmet aratott a Pusztaszabolcs - archív fotó: Pusztaszabolcsi SC
Fölényes győzelmet aratott a Pusztaszabolcs – archív fotó: Pusztaszabolcsi SC

Pusztaszabolcs – LMSK 8-2 (6-0)
Pusztaszabolcs, vezette: Krajcsovics A.

Pusztaszabolcs: Semsei – Baka G., Toldi (Kovács B.), Sebők, Kovács A., Balogh Z. (Lepsényi), Páhi, Baloni, Mágocs, Györök (László), Laczkó (Sári).
LMSK Cobra Sport: Kovács Z. – Szántó, Kovács I., Sütő, Nasta, Blaski, Nyikos, Bagó, Szente, Halász, Szipőcs M. (Bocskai).

Gól: Páhi (10., 80.), Györök (13.), Mágocs (20., 24., 30., 88.), Baloni (43.) illetve: Bagó (48.), Blaski (52.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?