Küzdött, de kikapott a Kisláng a Bicskétől

Fejér megye, Fejér Megye I

Nehezen találta a göröngyös gyepen saját ritmusát a bajnok.

A Bicske tudósítója így írt:

“Nem könnyű felpörögni egy olyan Mór elleni rangadó után, amely 25 év után eredményezett újra bajnoki címet a Bicskének és amelyet fergeteges, hajnalig tartó ünneplés követett. A BTC-nek már csak a 100 lehetséges bajnoki gól elérése maradt célként Móri Tamás lehetséges gólkirályi címe mellett, no meg az, hogy minél jobb formában várják a június 9-én és 15-én lejátszandó osztályozókat. Madarász és Cserkuti sérülés, Glück kimerültség miatt hiányzott a keretből és Móri sem teljesen egészségesen vezette a kezdőkörbe csapatát, amely ezúttal a Zelizi 6 – Solt 5, Sötét 6, Molnár 6, Veres 5 – Lak 5 – Tornyai 7, Rigó 6, Varga 6 – Nagy 6, Móri 6 összetételben kezdett, míg csereként Peinlich 6 (37.p. Móri helyett), Takács 6 (59.p. Lak helyett) és Valentics 6 (63.p. Veres helyett) kapott lehetőséget.

10 percig egykapuzott a Bicske, ezért hathatott sokkszerűen, amikor az első támadásából megszerezte a vezetést a hazai csapat. Juhász iramodott meg egy előrevágott labdával a jobb oldalon, majd éles szögből 8 méterről kilőtte a hosszú sarkot (1-0). Nehezen találta a göröngyös gyepen saját ritmusát a bajnok, de a 31. percben góllá érett mezőnyfölénye! Nagy beadását Tornyai az ötösről fejelte védhetetlenül a kapu közepébe (1-1). A szünet után az 51. percben egy kissé nehézkes bedobás-kombináció után Varga erősen középre lőtt labdájába Tornyai jól tette bele a fejét és a játékszer a léc alá csapódott (1-2).

Nem adta fel a Kisláng, így végig küzdelmes mérkőzést láthatott a szép számú publikum és a Bicske Tigers szurkolói csoport ezúttal is végig biztatta kedvenceit. A 60. percben eldőlhetett volna végleg a találkozó, de Peinlich buktatásánál Kerkuska játékvezető érthetetlenül továbbot intett. Több nagy kislángi helyzet után a 84. percben a fiatal Horváth törlesztett Takácsnak, így azonnali piros lappal mehetett zuhanyozni. A hátralévő időben a Bicske már kontrollálta a játékot, így megérdemelt győzelmével – lévén a Mór szabadnapos volt – már 11 pontra hízott az előnye a bajnoki tabella élén.

Folytatás jövő vasárnap 17.00 órától az idény utolsó hazai bajnokiján a székesfehérvári Főnix ellen.”

Bicske - Kisláng

Kisláng-Telmex – Bicske 1-2 (1-1)
Kisláng, vezette: Kerkuska Miklós

Kisláng: Ányos – Juhász, Gergely, Árki, Kassai, Dudar (Vigházi D. 57.), Simon, Komlós, Varga P., Balogh Z. (Horváth 46.), Kassai (Juhász J. 71.).
Bicske: Zelizi P. – Sötét, Lak (Takács M. 58.), Veres Á. (Valentics 62.), Nagy D., Solt, Molnár V., Rigó, Varga Z., Móri (Peinlich 37.), Tornyai T.

Gól: Juhász M. (10.), Tornyai (31., 50.)
Kiállítva: Horváth Z. (85., Kisláng)

Fotó: Juhász Alexandra Georgina és Bélik József
Forrás: 2060.blog.hu

Vélemény, hozzászólás?