Győzelemmel zárta a szezont a Bicske II.

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vállalja a megye kettőt a gárda.

A Bicske tudósítója így írt:

“Nemes gesztussal indult a III. osztályú Bicske II számára a zárófordulóbeli hazai bajnoki, ugyanis a vendég Gyúró csapata előre elkészített emléklappal köszöntötte a bajnokot! Egyetlen kérdés maradt a hazaiak számára, hogy meg tudják-e szerezni a századik bajnoki találatot, amihez legalább 4 gólt kellett lőni a Gyúró hálójába. 

Nos, a feladat teljesítése végül nem okozott gondot, mert biztos siker született a veterán Kovács Zoltán mesternégyesével (13., 30., 44., 60.), illetve Takács (91.) és Pásztor (57.) találataival. Ez utóbbi gól volt a századik az idény során és végül 102-nél állt meg a csapat. A gólkirályi címet Nagy Károly szerezte meg 25 góllal és érdekesség, hogy mindehhez elegendő volt számára a mérkőzések kétharmadán, mindössze 14 meccsen szerepelni, a többit sajnos sérülések miatt kihagyta a fiatal gólvágó.

Bár végig versenyben volt a Velence II a bajnoki címért, végül megelőzte őt a dobogón a Dinnyés eggyel több győzelmével. Lesznek változások a keretben, ami biztos, hogy Molnár Norbert sorozatos sérülései miatt visszavonul (ez volt a búcsúmeccse), de a csapat vállalja a II. osztályban való szereplést – megfelelő hátteret nyújtva az NB III-ba pályázó felnőttcsapatnak.”

Bicske II. – Gyúró 6-0 (3-0)
Bicske, vezette: Molnár Tibor

Bicske II.: Zabos – Márton, Vincze, Máté (Oláh 35.), Fehér J. (Pásztor 55.), Szoldáth, Kovács Z. (Takács G. 83.), Agyagási (Molnár N. 89.), Nitti (Boros 85.), Buda, Grünfelder.
Gyúró: Kukucska – Csobaji, jámbor, Harasztos Á., Albrecht, Dutka, Molnár, Serák, Csonki (Borocki 84.), Császár, Boros (Tímár R. 46.)

Gól: Kovács Z. (13., 30., 44., 60.), Pásztor (57.), Takács (91.)

Fortók: Komjáthy Bence

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?