Küzdelmes meccset vívott Szabadegyházán az LMSK

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Két gólt hozott az összecsapás.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:

“Az utóbbi években mindig izgalmas meccset játszottunk a Szabadegyházával, és ez a mostani találkozó is pikánsnak ígérkezett.

Vendéglátónk egyből nekünk esett, de ez nem ért minket váratlanul, mivel erre is számítottunk. Védelmünk állta a sarat, de a 17. percben egy kihagyásnak köszönhetően megszerezte a vezetést a hazai csapat. Még az első félidőben próbáltunk egyenlíteni, de hátrányban mentünk a szünetre.

A második játékrész sem fulladt unalomba. A Szabadegyháza több helyzetet dolgozott ki, a mi támadásaink sajnos erőtlenek voltak. A 70. percben két gólra növelte előnyét a hazai csapat, így nagyon nehéz hajrá várt ránk, hogy egalizálni tudjunk. A reménysugár a mérkőzés végén mégis felcsillant, amikor büntetőhöz jutott csapatunk, melyet azonban nem sikerült értékesíteni, így pont nélkül utazhattunk haza.

Nem vallottunk szégyent a meccsen, de ezért nem jár jutalom. Vendéglátónk ezen a vasárnapon el kell ismerni, jobb volt.

Lendületesebben, frisseben, és motiváltabban futballoztak így nem érdemtelenül tartották otthon a pontokat ezen küzdelmes, de egyébként sportszerű mérkőzésen.”

Szabadegyháza – LMSK 2-0 (1-0)
Szabadegyháza, vezette: Somogyvári Attila

Szabadegyháza: Sári – Bauer, Kiss P. (Berényi), Rapai (Parall), Csupor, Horváth (Imre), Billig, Vizi, László, Tanárki, Horgos (Dienes).
LMSK: Kovács Z. – Kovács I., Tombor (Blaski), Sütő, Horváth A., Mocher (Balla B.), Lázár, Bagó, Szipőcs (Mátyás), Baráth (László), Zsiga (Virág).

Gól: Bauer (17.), Tanárki (70.)

Forrás: LMSK Facebook
Fotó: Kinizsi SC Szabadegyháza Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?