Küzdelmes meccset vívott Szabadegyházán az LMSK

Fejér megye, Fejér Megye II

Két gólt hozott az összecsapás.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:

“Az utóbbi években mindig izgalmas meccset játszottunk a Szabadegyházával, és ez a mostani találkozó is pikánsnak ígérkezett.

Vendéglátónk egyből nekünk esett, de ez nem ért minket váratlanul, mivel erre is számítottunk. Védelmünk állta a sarat, de a 17. percben egy kihagyásnak köszönhetően megszerezte a vezetést a hazai csapat. Még az első félidőben próbáltunk egyenlíteni, de hátrányban mentünk a szünetre.

A második játékrész sem fulladt unalomba. A Szabadegyháza több helyzetet dolgozott ki, a mi támadásaink sajnos erőtlenek voltak. A 70. percben két gólra növelte előnyét a hazai csapat, így nagyon nehéz hajrá várt ránk, hogy egalizálni tudjunk. A reménysugár a mérkőzés végén mégis felcsillant, amikor büntetőhöz jutott csapatunk, melyet azonban nem sikerült értékesíteni, így pont nélkül utazhattunk haza.

Nem vallottunk szégyent a meccsen, de ezért nem jár jutalom. Vendéglátónk ezen a vasárnapon el kell ismerni, jobb volt.

Lendületesebben, frisseben, és motiváltabban futballoztak így nem érdemtelenül tartották otthon a pontokat ezen küzdelmes, de egyébként sportszerű mérkőzésen.”

Szabadegyháza – LMSK 2-0 (1-0)
Szabadegyháza, vezette: Somogyvári Attila

Szabadegyháza: Sári – Bauer, Kiss P. (Berényi), Rapai (Parall), Csupor, Horváth (Imre), Billig, Vizi, László, Tanárki, Horgos (Dienes).
LMSK: Kovács Z. – Kovács I., Tombor (Blaski), Sütő, Horváth A., Mocher (Balla B.), Lázár, Bagó, Szipőcs (Mátyás), Baráth (László), Zsiga (Virág).

Gól: Bauer (17.), Tanárki (70.)

Forrás: LMSK Facebook
Fotó: Kinizsi SC Szabadegyháza Facebook

Vélemény, hozzászólás?