Kiütötte a Mór a Martonvásárt – GALÉRIA!

Fejér megye, Fejér Megye I

Petres Tamás csapata nem kegyelmezett, keményen büntette a védelmi hibákat.

Kissé tartalékos Martonvásár látogatott vasárnap Mórra, a zöld-fehérek ikonja, Magyar valamint Buzora sem volt ott a rangadón.

Klémán nyitotta a gólok sorát már a negyedik percben, aki végül duplázott a mérkőzés során, csakúgy, mint Osgyán és Molnár. Rajtuk kívül Tar, Handl és Cseh iratkozott fel a gólszerzők listájára.

A Mór fotósa, Zelovits Gábor így összegezte gondolatait:

“Nos azt hiszem egy gólokban kiemelkedő rangadót láthatott aki kilátogatott a vasárnapi rangadóra. Jól esik visszanézni a pillanatokat,de azt hiszem az utolsó kockák amik felrakják a pontot az íre: A látható összetartás a gólöröm generált mosoly,ami összehoz játékosokat s csapatot!Szeretnék még sok ilyen kilenc gólos rangadót megörökíteni Urak! Sok sikert továbbra is!”

Mór - Martonvásár

Mór – Martonvásár 9-0 (3-0)
Mór, vezette: vezette: Szücs László

Mór: Kiss M. – Végvári, Kaszás (Joó), Mayer (Bakó), Ferencz (Cseh) – Klémán M., Meggyes (Molnár M.), Tar, Szabó B. – Osgyán (Handl), Pataki. Vezetőedző: Petres Tamás
Martonvásár: Deák – Juhász B. (Szilágyi Sz.), Vörös, Hernádi, Saidi (Vida Z.) – Kővári F., Elek, Cziklin, Kádár – Szilágyi I., Cservenka. Vezetőedző: Patkós Csaba

Gól: Klémán M. (4., 85.), Osgyán (30., 40.), , Tar (68.), Handl (73.), Molnár M. (74., 89.), Cseh (76.)

Fotók: Zelovits Gábor

Vélemény, hozzászólás?