Kiütötte a Csórt a kiesés elől menekülő Videoton Baráti Kör!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Rendkívül kiélezett a harc a kiesés elkerüléséért e Megye II-es Osz-Car csoportban. A Csór, a Videoton Baráti Kör és a Csákvár II is a veszélyzónában van.

A hétvégén óriási lépést tett a bennmaradást érdekében a Videoton Baráti Kör, mely kiesési rangadót játszott a Csór együttesével. A fehérváiak két héttel korábban fájó vereséget szenvedtek a Csákvár II. ellen otthonukban, még a görögtűz és a kiváló hangulat sem segített a piros-kékeken. Ezúttal azonban mindenképpen nyernie kellett ahhoz a hazaiaknak, hogy legyen esélyük megőrizni másodosztályú tagságukat.

Az első játékrész gól nélkül ért véget, egészen a második félidő közepéig kellett várni a gólcsend megtörésére. A 67. percbe Jirka Levente László vette be Jankovics kapuját. Kiváló cserének bizonyult Szabó Ferenc, aki két perccel pályára lépése után duplázta meg a VBKE előnyét. Öt perccel a vége előtt Jirka talált be újfent, így meggyőző, 3-0-ás végeredménnyel nyerték a találkozót Juhászék.

A Videoton Baráti Kör nagyot lépett előre a Csór elleni győzelmével
A Videoton Baráti Kör nagyot lépett előre a Csór elleni győzelmével

A Videoton Baráti Kör elmozdult a kiesést jelentő 15. pozícióból, és megelőzte a Bakonycsernyén súlyos vereségbe szaladó Csákvár II. együttesét. Egy fordulóval a vége előtt a Csór 22, a Videoton Baráti Kör és a Csákvár II. egyaránt 21-21 ponttal rendelkezik. A fehérváriak kettővel több győzelemmel rendelkeznek, mint a csákváriak, és egyel többször diadalmaskodtak, mint a csóriak, így pontazonosság esetén a VBK áll a legjobban a három együttes közül.

Az utolsó játéknapon mindhárom együttes előtt reális esély nyílik a pontszerzésre, így valóban bármi megtörténhet. A Csór a Pusztavámot fogadja, a Videoton Baráti Kör Pázmándra látogat, míg a Csákvár II. a szezon második felében gyengébb teljesítményt nyújtó Mór II. alakulatát látja vendégül.

Videoton Baráti Kör – Csór 3-0 (0-0)
Székesfehérvár, Sóstói stadion, vezette: Czagány Zoltán

Videoton Baráti Kör: Viniczai – Juhász G. (Szabó F.), Barna Milán (Sasvári), Szenner (Zahorecz), Barna Máté, Németh D., Nagy K., Géri (Pál), Tóth S., Nagy V., Jirka (Juhász L.).
Csór: Jankovics – Balázsik, Kurinyecz, Nagy K., Szele, Vidermann, Szőlősi, Néma, Kovács Z., Pécsi, Nyakas. Edző: Tóth József.

Gól: Jirka (67., 85.), Szabó F. (75.)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?