A kiállítás megpecsételte a Sárosd sorsát a Sárbogárd ellen!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kiegyenlített első játékrészt követően rögtön a szünet után emberhátrányba került a Sárosd Kosaras kiállítását követően, Gráczerék pedig nem kegyelmeztek.

Az első perctől kezdve hatalmas iramot diktált a hazai csapat, amivel a bogárdiak fel tudták venni a versenyt. A színvonalról és küzdeni akarásból mindkét gárda jelesre vizsgázott.

A vezetést bő negyed óra után a Sársd szerezte meg Killer révén. A hazaiak előnye azonban pár perccel később már elolvadt, Gulyás-Kovács egyenlített. A szünet után öt perccel begyűjtötte második sárgáját a Sárosd játékosa, Kosaras, aki így a kiállítás sorsára jutott. Öt perccel később ki is használta az emberelőnyt a Sárbogárd, Nagy Ármin egy fejessel juttatta előnyhöz a vendégeket. Két perccel később Gráczer Bence növelte kettőre a bogárdiak előnyét, aki a 82. percben is bevette Rauf kapuját. Gráczer Gergő is szerzett egy gólt még a 73. minutumban, így magabiztos, 5-1-es győzelmet aratott a Sárgbogárd.

A két csapat helyet cserélt a táblázaton, miután a fordulót követően azonos pontszámmal rendelkeznek, ám a Sárbogárdnak jelentősen jobb a gólkülönbsége. A pillanatnyilag hetedik Bogárd szombaton fogadja a Baracsot, míg a Sárosd vasárnap lép pályára Tordason.

Sárosd - Sárbogárd

kép 1 / 20

Forrás és fotók: Boros Zoltán

Sárosd – Sárbogárd 1-5 (1-1)
Sárosd, vezette: Jakab Zoltán

Sárosd: Rauf T. – Susa, Dvéri Zs. (Kargl), Truszek (Rottmann), Killer M., Lendvai (Szurovcsják L.), Meszlényi, Kosaras, Kovács Á. (Vajda), Kovács S., Szabó N. (Arany). Vezetőedző: Dvéri Zsolt
Sárbogárd: Nyári – Nagy Á., Hegedűs Gy., Gulyás-Kovács, Tóth Zs., Bezerédi (Németh K.), Boros (Rezicska), Gráczer G., Laták, Horváth Á. (Gráczer Bálint), Krajcsovics (Gráczer Bence). Vezetőedző: Viktor Ferenc

Gól: Killer M. (16.) illetve: Gráczer Bence (55., 82.), Gulyás-Kovács (20.), Nagy Á. (53.), Gráczer G. (73.)
Kiállítva: Kosaras (50., Sárosd)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?