Két hét múlva lejár az átigazolási időszak

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III

Csupán két hét maradt hátra az átigazolási időszakból, ennek kapcsán cikkükben összeszedtük a legfontosabb információkat.

Az átigazolási időszak 2016. január 24-én kezdődött, és egészen február 22-én éjfélig tart. Ezen időszak alatt szabadon igazolható minden olyan labdarúgó, amely nem rendelkezik szerződéssel.

Az élő kontraktussal bíró játékosokat csak abban az esetben lehetséges átigazolni, amennyiben kölcsönadásra kerül, vagy a szerződést a felek közös megegyezéssel felbontják. Fontos tudnivaló, hogy egy futballista egy bajnoki év alatt három alkalommal igazolhat át, de legfeljebb két csapatban léphet pályára.

Mikor kezdődik a bajnokság?

A Fejér Megyei I. és a Megyei II. osztályú felnőtt és U19-es bajnokság a február 27-i és 28-i játéknapokkal veszi kezdetét. A Megyei III. osztály két héttel később, március 12-én illetve 13-án startol. Az öregfiúk bajnokságok március 19-én indulnak. Az U16-osok pihenhetnek a legtovább, számukra március 26-a jelenti a tavaszi rajtot.

Hasznosnak találtad ezt a cikket? Lájkold facebook oldalunkat, és ne maradj le a legfrissebb beszámolókról és az érdekes interjúkról!

Vélemény, hozzászólás?