Két gólt és két kiállítást hozott a Csákvár és a Fehérvárcsurgó meccse

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Fehérvárcsurgó játékosa, Takács gólt szerzett, majd piros lap miatt idő előtt mehetett zuhanyozni. A Csákvár is 10 emberrel fejezte be az ütközetet.

A Fehérvárcsurgó edzője, Mesics János így fogalmazott:

“Kellemes, kissé hűvös időben számunkra kellemes meglepetéssel kezdődött a mérkőzés, kiderült, hogy a műfüves pálya helyett a centerpályán focizhatunk. Az ellenfelünk főleg hazai pályán gyűjtögette a pontjait, így szintén fegyelmezett bátor játékot kértem a játékosoktól.

Az első félidőben nagy részben sikerült megvalósítani a megbeszélteket, több helyzetet sikerült kialakítani sőt egy gólt is sikerült szerezni, de ezt a játékvezető érvénytelenítette “TÉVESEN”.

Ha a vártnál nehezebben is, de nyert a Fehérvárcsurgó Csákváron - fotó: Szeglet Imre photography
Ha a vártnál nehezebben is, de nyert a Fehérvárcsurgó Csákváron – fotó: Szeglet Imre photography

A félidő szünetében további aktivitást kértem a fiúktól, és ennek érdekében cseréltünk a jobb oldalon. Továbbra is kezdeményezően fociztunk, aminek az lett a végeredménye, hogy két gólt szereztünk, lőttünk két kapufát és kihagytunk egy büntetőt, de most ez is belefért.

Azt gondolom, ha egy kicsit türelmesebbek lettünk volna, akkor még simább a mérkőzés. Tudjuk be fiatal csapatunk rutintalanságának, de reménykedünk időről- időre, hogy szép jövő vár még a csapatunkra! ”

Csákvár II – Fehérvárcsurgó 0-2 (0-0)
Csákvár, vezette: Sülyi János

Csákvár II: Tóth Z. – Fehér, Szabó S. (Mézner), Hári, Csikesz L., Krausz (Turány), Csikós (Szabácsik), Barócsi, Gulyás G., Imrefy, Gulyás J. Vezetőedző: Takács József
Fehérvárcsurgó: Rapali – Nagy B. (Andocsi), Veres, Herczeg D. (Varga K.), Boros B. (Zs. Nagy), Pálfi, Kindl, Baksa, Dreska (Ruzsics), Takács B., Lascsik. Vezetőedző: Mesics János

Gól: Herczeg D. (59.), Takács B. (74.)
Kiállítva: Hári (86.) illetve: Takács B. (88.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?