Jótékony célokat szolgál a Mányi TK következő hazai meccsének jegybevétele!

Fejér megye
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Tragédia történt Zsámbék és Herceghalom között, ahol egy édesanya és gyermeke veszítette életét anyák napján. A Mányi TK a 17 hónapos félárva kislány és az apa megsegítésére jótékonysági akciót szervez.

A Mányi TK facebook oldalán a következő bejegyzés olvasható:
“Épphogy megszülető, a világot megismerő gyermek veszíti el anyukáját, nagymamáját, egy brutális balesetben.. Mondhatná az ember, hogy a baleset, a tragédia mindennapos, de ezek a szemek, ez a szívszorító látvány nem az!
Nem tudjuk, mivel segíthetünk, ismeretlenként mit tehetnénk az együttérzésünk mellett. A mi közösségünket is érik tragédiák, de mindezek erősítik az emberi érzéseinket, és a tenni akarásunkat.

Mint civil, baráti közösség, ahol fiatal sportolók élik mindennapjaikat, segíteni fogunk, és akarunk, ismeretlenül is.

Mindannyian, napi szinten közlekedünk a tragédia helyszínén, és mindaz, ami történt, velünk is megtörténhet, ma, holnap, bármikor…

A Mányi TK szegény kis klub, mindennek meg van a helye, de vannak érzéseink, és úgy döntöttünk, hogy a következő, május 21.-i, hazai futballmérkőzésünk jegybevételét a magára maradt kislány és a nagypapája segítésére ajánljuk fel. Nem nagy segítség, néhány ezer forint, nem súlyos százezrek, de ha egy pici enyhítést okozunk a fájdalomban, már jót tettünk.

Kérjük, barátainkat, ismerőseinket, sportszervezeteket, baráti közösségeket, ha tehetik, segítsenek a fájdalom enyhítésében. Emberek vagyunk, érzésekkel!”

Pénzbeli felajánlásokat a következő módokon lehet tenni:

  • Zsámbékon a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálati pultjánál elhelyeztek egy pénzgyűjtő urnát.
  • Lőkös József számlaszáma, ahová utalással lehet pénzt küldeni: 11773425-04365710.

További részletek:
http://tenyek.hu/belfold/235298_anya-es-lanya-halt-meg-a-balesetben.html

Fotó: Mányi TK facebook

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM