Jelentkezz játékvezetőnek!

Fejér megye
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Magyar Labdarúgó Szövetség játékvezetői képzést indít 2018. januárjában. Ha sikeresen elvégzed a tanfolyamot, a bizonyítási lehetőség garantált!

Mint ismert, ősszel súlyos létszámhiánnyal küzdött a játékvezetői testület. Sokszor még a Megye II-es mérkőzéseken is csak két játékvezető volt jelen, amely meglehetősen nehéz döntési helyzet et tud teremteni főként a lesek és apróbb szabálytalanságok megítélésénél.

jatekvezeto

Ezt orvosolandó ősszel is volt már játékvezető toborzó, most pedig a szokásos téli tanfolyamra lehet jelentkezni. Ha elmúltál már 14 éves, akkor itt a remek lehetőség, hogy elindítsd játékvezetői pályafutásod. Két további feltétel van: a tanfolyam alatt be kell szerezned és be is kell mutatnod egy 30 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt, és szükség lesz egy orvosi alkalmasságot tanúsító igazolásra is.

A képzés 65 órás, nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkezők részére 20.500 forintba kerül a részvétel. Más hallgatók számára kicsivel többe kerül, egészen pontosan 26.500 forintba.

A tanfolyam ára minden bizonnyal igen hamar, néhány mérkőzés után megtérül, hiszen a súlyos létszámhiány miatt garantáltan nem lesz időd unatkozni, ha sikerrel elvégzed a tanfolyamot.

A jelentkezési lapot a https://fejer.mlsz.hu weboldalon lehet letölteni. A kitöltött dokumentumot e-mailben kell elküldeni a [email protected] címre 2018. január 12-éig. A képzés másnap, 2018. január 13-án szombaton indul Székesfehérváron.

Amennyiben elegendő számú hallgató jelentkezik, Dunaújvárosban is indítanak egy csoportot. További helyszínek és informácók a https://www.mlsz.hu/ weboldalon találhatók.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?