Játék nélkül lehet bajnok a Ráckeresztúr!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Három fordulóval a szezon vége előtt a bajnoki cím bebiztosítására készült Ráckeresztúr, ám ellenfele, a Pátka II. azonban el sem utazott a találkozóra.

Szombaton egyetlen mérkőzést rendeztek volna az Aqvital Publo csoportban, melynek tétje nem más volt a Ráckeresztúr számára, mint a bajnoki elsőség végérvényessé tétele. Pálék a Pátka II. csapatát várták, de hiába, nem jelentek meg a pátkaiak a kiírt időpontban. A keresztúriaknak így zsinórban a második mérkőzése maradt el abból az okból kifolyólag, hogy aktuális ellenfelük nem állt ki ellenük.

A forduló előtt tíz pontos előnnyel rendelkező Ráckeresztúr számára egy győzelemre volt szükség ahhoz, hogy matematikailag se legyen esélye befognia őket a Dinnyésnek. Vélhetően a zöldasztalnál megkapják a hazaiak a trófea elnyeréséhez szükséges három pontot, mint ahogyan az az eddigi esetek során történt. Így függetlenül a hátra levő mérkőzésektől, a Ráckeresztúr lesz a bajnoka a megye hármas Aqvital Publo csoport 2015/2016-os kiírásának!

fbrackeru
A Ráckeresztúr, az Aqvital Publo csoport 2015/2016-os bajnoka

A Ráckeresztúr az őszt százszázalékos mérleggel zárta. Az eltelt 19 forduló során 16 alkalommal nyert, mindössze egy döntetlent játszott tavasszal Dinnyésen, valamint a Vértesboglár volt az egyetlen olyan csapat, amely le tudta győzni. Az aranyérmes gólkülönbsége pillanatnyilag 67 – 16, mely akár jobb is lehetne, ha kiáll ellenük most a Pátka II., az ősszel vagy a tavasszal a sereghajtó Vereb, de megfutamodott ellenük már a Vértesacsa, az első félév során még a Vértesboglár is.

A csapat számára egy motiváció maradhat még, hogy gólkirályi címhez segítsék a minden hájjal megkent rutinos csatárt, Pál Istvánt. Pál jelenleg 21 góllal második a mesterlövészek listáján Brakszátor mögött. E téren az elsőség dolgában Pál legnagyobb ellenfele vélhetően azonban könnyen lehet, hogy nem Brakszátor lesz, hanem a dinnyési közönség kedvenc, Pintér Árpád, aki jelenleg 18 találattal rendelkezik.

Ráckeresztúr – Pátka II. elmaradt
Ráckeresztúr, játékvezető: Lak Balázs (Nagy Márk, Bécs Krisztina)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM