IX. Éjszakai Mikulás Kispályás Labdarúgó Kupa

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Dunaújvárosban szó szerint éjjel-nappal hódolhatnak kedvenc sportjuknak a labdarúgás szerelmesei, hiszen 2017-ben is megrendezésre kerül az Éjszakai Mikulás Kispályás Labdarúgó Kupa!

Éjszaka is focizunk! A „rosszalvók” ismét éjszakai focira készülnek Dunaújvárosban. Hagyománnyá és nem véletlenül igen népszerűvé vált városunkban az a sportkülönlegesség, amit minden év decemberében megrendez a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A hajnalig tartó focikupa már kilencedik alkalommal kerül lebonyolításra és ezúttal is túljelentkezés volt. 10 csapat villámgyorsan benevezett, de további két csapat szereplését még meg tudták oldani a szervezők, így idén már közel 150 amatőr labdarúgó éjszakázik majd a Dunaújváros Sportcsarnokban. A hangulat garantált, a jó foci szintén. Hiszen tudjátok: Dunaújvárosban éjjel-nappal pattog a labda!

Petrás Gábor a kupafőszervezője (DLSZ):

Egy érdekes és izgalmas foci kupa elé nézünk, hiszen a csapatoknak és a játékosoknak nem csak az ellenfelekkel kell megküzdeni, hanem az éjszakával is. Az Éjszakai mikulás kupát a fiatalok számára írtuk ki, hogy a megszokott péntek estét ne szórakozóhelyeken töltsék, hanem a sportpályán mutassák meg tehetségüket. A kupára közel 200 amatőr sportolót várunk, akik nem csak Dunaújvárosból, hanem a város környéki településekről és Budapestről érkeznek. Szövetségünk a díjátadó ünnepségen kupát, érmet és díszoklevelet ad át a dobogós csapatoknak és a torna legjobb kapusát, játékosát, valamint a gólkirályát értékes serleggel díjazza. Minden sportszeretőt várunk december 8-án pénteken, este 21.30 órától a Dunaújváros sportcsarnokba. A csapatoknak pedig a Fair Play szellemével sok sikert kívánunk!

Szűcs Vivien rendezvényszervező (DLSZ):

Idén már kilencedik alkalommal rendezzük meg az Éjszakai Mikulás Kupát. A kupára csak 12 csapat nevezését tudtuk elfogadni. A nevezések aztán nagyon gyorsan be is érkeztek – így igen rövid idő alatt kialakult a mezőny. Kifejezetten jó kezdeményezésnek (és immár hagyománynak) tartom – ami egyben a célja is az éjszakai kupának –, hogy minden évben egy sportos éjszaka, a mozgásról, a fociról, az egészséges életmódról szól.

Körmendi Zsolt csapatvezető (SZP Asztalos SE):

Csapatunk rendszeres résztvevője a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség által szervezett rendezvényeknek, melyek mindig jó hangulatúak. A tavalyi évben megnyertük a Mikulás Kupát, ezért úgy gondoltuk, hogy címvédőként kötelességünk részt venni az idén is megrendezésre kerülő tornán! Igazából év végi levezetésként, a buli miatt vettünk, veszünk részt az éjszakai kupán. Ilyenkor kiengedjük az egész évben felhalmozódott fáradt “gőzt” és természetesen csapatépítésnek is nagyon jó! Az meg már csak hab a tortán, hogy tavaly felállhattunk a dobogó legmagasabb fokára. Idén ennek fényében, már elvárások is vannak, ezért nagyon komolyan vesszük a kupát! Remélem sikerül megvédenünk a címünket és idén is megkapjuk az “éjszaka királyai” jelzőt! Minden csapatnak sok sikert kívánok!

Bőhm Norbert csapatvezető (Real Concord):

Igyekszünk minél több sportrendezvényen részt venni, viszont a család és a munka mellett nem egyszerű olyat találni, aminek megfelelő az időpontja. A mostani Éjszakai Mikulás Kupa azonban most minden csapattagunknak kedvező napon van. Célunk a tisztes helytállás, szeretnénk megmutatni, hogy nincs nagy különbség egy magasabb osztályban játszó csapat és a mi gárdánk között. Meg kívánjuk izzasztani minden ellenfelünket, illetve bízunk a pontszerzésben is, de a legfontosabb a sportolás és a kispályás labdarúgás szeretete. Külön öröm, hogy a Dunaújváros Sportcsarnokban játszhatunk, hiszen nagyon hangulatos a csarnok, ami remélem ad nekünk egy kis pluszt és esetleg még kisebb meglepetést is tudunk okozni a kupán. Sok sikert kívánok mindenkinek!

Kiss Milán csapatvezető (Multisteel Hungary):

Azért jelentkeztünk az Éjszakai Mikulás Kupára, mert szeretnénk megmérettetni magunkat magasabb osztályú csapatokkal szemben. Emellett tervünk, hogy a téli holt szezonban összeszokjon, egybe maradjon a csapat! Amúgy a dunaújvárosi Markó Lajos Városi Kispályás bajnokság IV. osztályában képviseltetjük magunkat és büszkén mondhatom, hogy őszi bajnokok lettünk! Szeretnénk a jövőben még több DLSZ által meghirdetett tornára menni, mert mindig színvonalas kupákat rendez és a díjak is nagyon elegánsak és mutatósak, mely a szövetség profizmusát dicséri. Természetesen mindent megteszünk – a szabályokat betartva –, hogy a lehető legjobb helyezést érjük el december 8-án.

Bukovinszki György BVT TEAM csapatvezető: Azért jelentkeztünk erre a dunaújvárosi kupára, mert nagyon szeretjük a kispályás labdarúgást és szeretnénk más csapatokkal is összemérni a tudásunkat és természetesen a legjobbak között végezni az éjszaka végén. Két évvel ezelőtt már jártunk Dunaújvárosban ezen a tornán és nagyon hangulatos kupa volt. Tele volt fordulatokkal és élményekkel. Köszönjük, hogy részt vehetünk a IX. Éjszakai Mikulás kupán.

További információ a rendezvényről:

Időpont: 2017. december 8. péntek 21.30 – 05.30
Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok kis és nagyterem – Dunaújváros, Eszperantó út 2. – 4.
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: Nimrod Energy Drink
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Résztvevők: Nincs megkötés (Maximum 12 csapat).
Jelentkezési díj: 10.500 Ft / Csapat
Minden játékos: NIMROD Energia Italt kap
Jelentkezés: www.dlsz.hu
Telefon: +36-70-616-5941

Mikulás kupa díjazása:

1. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
2. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
3. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
Legjobb játékos: díszserleg + díszoklevél
Legjobb kapus: díszserleg + díszoklevél
Gólkirály: díszserleg + díszoklevél
DLSZ+: díszserleg + díszoklevél
Ajándék: minden játékos 1 darab „Nimrod” energia italt kap.

Mikulás Kupa programja

A 12 csapatot két csoportba osztották, akik 21:30-tól 3:30-ig játsszák a csoportmérkőzéseket.

A csoport:
STEELWORKERS
BV TEAM
HOH SC
26 CREEW
ZÉRÓ TOLERANCIA
KALÁCS FC

B csoport:
HAMUTIPRÓK
SZÉCHÉNYI PÉKSÉG
STEELERS
SZP ASZTALOS SE
1MULTISTEEL HUNGARY
REAL CONCORD

A négy közé jutásért a következő meccseket rendezik:
(1) A1 – B4
(2) A2 – B3
(3) B2 – A3
(4) B1 – A4

Elődöntő:
4.50 (A) (1) GYŐZTESE – (3) GYŐZTESE
5.10 (B) (2) GYŐZTESE – (4) GYŐZTESE

Bronzmérkőzés:
5.30 (A) VESZTESE – (B) VESZTESE

Döntő:
5.50 (A) GYŐZTESE – (B) GYŐZTESE

Eredményhirdetés
6.15

Forrás:
dlsz.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?