Iváncsa: 8 fős edzői stábbal dolgozhatnak a fiatal labdarúgó palánták!

Fejér megye, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Komoly munka folyik Iváncsán az utánpótlás képzés tekintetében is. Az új edzői stáb tele van fiatal, ambiciózus trénerekkel, akik további fiatalok jelentkezését várják.

Az Iváncsa KSE weboldalán számolt be a fiatalok képzésével kapcsolatos helyzetről:

“Az Iváncsai utánpótlás helyzetében nagy változás állt be azzal, hogy 2016 tavaszán a szomszédos Beloiannisz u7, u9, u11 és u13 korosztályaival megtörtént az egyesülés. Ruzsás László – aki klubunk Bozsik-koordinátora és utánpótlás edzője is egyben – vezetésével szervezett és rendezett keretek között kezdődött a munka.

Ennek első lépéseként új edzői stáb épült. Fiatal és lelkiismeretes munkát végző edzők érkeztek a környező településekről. Menus Tamás (Kápolnásnyék), Nagy Ákos (Pusztaszabolcs), Endrődi Noémi (Ráckeresztúr), Nebucz Márk (Adony). Ahogy mondani szokás: „Nagyon jó kis csapat állt össze”, ahol az edzők egymás munkáját kölcsönösen segítve, jó hangulatú légkörben, a vezetőség támogatása mellett dolgozhatnak.

Iváncsa KSE utánpótlás

Minden csapatnak saját vezetőedzője van. Ugyanakkor a hatékonyabb munka érdekében nagyon kevés olyan eset van, amikor ne két edző lenne jelen egy korosztály foglalkozásán.

U7 – Miskovicz Bálint és Nédó Gábor
U9 – Tóth Balázs és Endrődi Noémi
U11 – Menus Tamás és Nebucz Márk/Endrődi Noémi
U13 – Ruzsás László és Nagy Ákos/Nebucz Márk
U14 – Nagy Ákos és Ruzsás László

Az azóta eltelt szűk két év alatt nagy eredménynek tartjuk, hogy a kezdeti 30-40 fő után mostanra már közel 100 gyerek futballozik Iváncsai színekben.

Bozsikos és u14-es labdarúgóink Iváncsáról, Beloianniszról, Adonyból, Pusztaszabolcsról, Besnyőről, illetve Ráckeresztúrról – utóbbi helyről komplett u9 és u11 korosztályok – érkeznek az edzésekre és tornákra. Így logisztikai szempontból sem kis feladat összehozni a gyerekek „átjutását”. A vezetőség által biztosított kisbuszoknak és persze a szülők odaadó segítségének köszönhetően kezd egyre gördülékenyebbé válni a gyerekek utaztatása.

A hétközi edzések és hétvégi Bozsik tornák, valamint U14-es bajnoki meccsek mellett a lehetőségeinkhez mérten igyekszünk minél több edzőmérkőzést lekötni csapatainknak, melyek a gyerekek fejlődését segítik.

És ha már fejlődés: Az Iváncsai futball előrelépésének egyik visszajelzése az is, hogy 2016 tavasza óta az OTP BankBozsik-programban rendezőként, ’Iváncsa-csoportként’ vesz részt.

A szervezett és koordinált munka eredményének legjobb visszajelzése nem is lehetne más, mint a csapatokon belül uralkodó jó hangulat, és természetesen utánpótlás labdarúgóink jól látható fejlődése.

Az Iváncsa KSE továbbra is várja a fiatal labdarúgó-palánták jelentkezését!
Ruzsás László: 30-627-0422″

Forrás: Iváncsa KSE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?