Ismert téli átigazolási időszak kezdete

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III

Egy hónapig tart majd a játékoskeringő.

Ismert a téli átigazolási időszak kezdete és vége. A transzferekre 2019. január 15-től van lehetőség egészen 2019. február 14-éig.

Kiket érdemes figyelni?

A friss hírekről a FociDrukkeren olvashatnak a szurkolók első kézből információkat. Nagy kérdés, hogy a Megye I-es Bicske-Mór-Főnix trióból ki hogyan erősíti meg a keretét, míg a Megye II-ben a Vajta és a Perkáta játékosállományát érdemes árgus szemekkel figyelni.

A Megye III-ban a Bicske II. és a Velence II. csatázik Északon a bajnoki címért, Délen a Nagyvenyim-Zichyújfalu-DUFK trióból kerülhet ki a győztes. A Közép csoportban az Iszka és a Söréd csatázik az aranyért. Vélhetően ezek a csapatok is aktívak lesznek a játékoskeringőben.

Nem csak fényes érmekért folyik azonban a csata a megyében, hanem a kiesés elkerüléséért.

A Megye I-ben a Polgárdi mellett az Enying sorsa is megpecsételődni látszik, a Megye II-ben azonban komoly izgalmak várhatóak. Északon a Pázmánd pont nélkül komoly átalakulás nélkül biztos kieső lesz, a Pátka és a Pázmánd közül pedig alighanem csak egyikük őrizheti meg másodosztályú tagságát. Délen öt veszélyeztetett csapatból csak három menekülhet meg a kieséstől. Egyelőre az Előszállás, a Nagykarácsony és a Puszaszabolcs található a vonal fölött, míg az alatt tanyázik az Adony és a Sárszentágota, de a klubok három ponton belül találhatók, így érdemes nézelődniük, kik azok a játékosok, akik erősítést jelenthetnek a tavaszra.

Vélemény, hozzászólás?