Ismert a Bicske és a Bicske II felkészülési mérkőzéseinek menetrendje!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Lejátszotta első felkészülési meccsét a Bicske a Tatabányai SC ellen. A kupafordulóig négy további mérkőzést játszik a kék-sárgák első számú csapata.

Összeállt Dragan Vukmir csapatának felkészülési terve, összesen 5 meccsen próbálhatja ki megerősített keretét és a még kalapban lévő próbajátékosokat. Tekintettel arra, hogy a Zsámbék már július utolsó hétvégéjén megkezdi Magyar Kupa menetelését, így a 28-i szombati időpontra az utolsó pillanatban kénytelenek a bicskeiek ellenfelet keresni. Biztossá vált, hogy az augusztus 5-én és 12-én vasárnap Magyar Kupa selejtezőkkel indul a szezon, az első bajnoki fordulóra pedig 19-én kerül sor, ekkor debütál a Földes Gábor által irányított Bicske II is a megyei harmadosztályban.

Az első meccset már le is játszotta a Bicske a Tatabányai SC ellen, melyről a vendégek így tudósítottak:

“Második felkészülési meccsét játszotta csapatunk késő délután a Fejér megyei bajnokság meghatározó csapata a Bicske otthonában. A két klub azonos céllal vág neki a szezonnak, hiszen a hazaiak is az NB III-ba igyekeznek Dragan Vukmir vezetésével. A tatabányai szurkolóknak a bicskei csapatból Móri, Köntös és Pump neve lehetett ismerős a találkozó előtt. P. Nagy László a Komárom elleni kezdőt küldte ismét pályára, csapatunk a Balla – Gaszner, Krupánszki, Nagy, Kovács DSZ. – Kovács I., Soltész – Hajas, Farkas V., Klausz – Árvai összeállításban kezdte a meccset.

Ezúttal az első perctől magunkhoz ragadtuk a kezdeményesét, agresszív letámadásos játékunkkal nem tudott a kék-sárga csapat mit kezdeni. Támadásban a Hajas – Kovács Dávid Szaniszló bal oldali és a Gaszner – Klausz jobb oldali páros folyamatosan verte meg a hazaiak védelmét, és Árvai is rendre jó helyekre érkezett, fel tudta venni a labdákat. Az első komoly helyzetünk ugyan kimaradt, de Árvai a második lehetőségét már kihasználta, az ő találatával szereztünk vezetést. 

Folyamatos nyomás alatt tudtuk tartani a vendéglátóinkat, a labdabirtoklásban is komoly fölényünk alakult ki, Klausz Ádám remekül került a védelem mögé több alkalommal, és a Soltész, Kovács I., Farkas V. belső hármas is jól szűrte a szórványos kontrákat.  A félidő vége felé egy szögletet követően Nagy Richárd kapásból pörgetett a kapuba, ezzel kialakítva a 2-0-ás félidei eredményt.

A szünetben sort cserélt vezetőedzőnk, a folytatásban a Kurucz – Horváth M., Farkas M., Györgykovács, Horváth Á. – Králl – Fodor, Kocsis, Bogár, Wágner – Tóth csapat játszott.  A második játékrész elején a Horváth M. – Fodor – Kocsis hármas okozott többször is zavart a bicskeieknek a jobb oldalon, de veszélyes helyzetet ekkor nem sikerült kialakítani. Egy eladott labdából szépítettek a hazaiak, és a félidő közepén átvették az irányítást. Bogár és Györgykovács higgadt játéka és megoldásai zömében kihúzták az ellenfél akcióinak méregfogát, de ebben az időszakban a bicskei csapat akarata érvényesült. A meccs utolsó perceiben aztán egy szabadrúgás után Fodor Martin csúsztatott a hazaiak kapujába, megszerezve ezzel első gólját a Bányászban és beállítva a 3-1-es végeredményt.”

A felnőtt csapat felkészülési mérkőzései:

07.18 szerda 18.30 BTC-Tatabányai SC 1-3

07.21 szombat 10.00 BTC-Vajta

07.25 szerda 18.30 BTC-Sárisáp

07.28 szombat 10.00 BTC-ellenfél egyeztetés alatt

08.02 csütörtök 18.30 BTC-Oroszlány

A BTC II felkészülési mérkőzései:

07.22 vasárnap 18.00 BTC II-Mányi TK

07.24 kedd 19.00 BTC II-Szár KSE

07.29 vasárnap 18.00 BTC II-Szárliget (előtte 15.00 órától U19 mérkőzés)

08.05 vasárnap 17.00 BTC II-Ceferino

Forrás:

  • 2060.blog.hu
  • Tatabányai SC Facebook
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?