Idén sem lesz bajnok a Mór?

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A sárbogárdi mérkőzés után nem nőtt a móriak esélye az aranyra, sőt…

Az őszi elsőség szempontjából, s talán a bajnoki cím szempontjából is kulcsfontosságú lett volna győznie Sárbogárdon szombat délután.

Ennek szellemében Varga góljával az első játékrész közepén előnybe is került Petres Tamás csapata. Ez azonban nemhogy megtörte volna a bogárdiak lendületét, hanem épp ellenkezőleg: Laták 3 percen belül egyenlített, 2 percre rá Majláth találata után pedig máris fordult a kocka. A térfélcsere előtt még Bezerédi is betalált, így 3-1 volt az állás a szünetben.

A folytatásban sokáig nem változott az eredmény, egészen a 84. percig, amikor a móri Klémán zörgette meg a hálót. Izgalmas volt az utolsó néhány minutum, de újabb találat már nem született, kellemetlen pofonba szaladt a Móri SE.

A Mór maradt a második, ám kétpontos hátránya vasárnap ötpontosra hízhat, ha a Gárdony legyőzi a Velencét a tóparti derbin. A Sárbogárd átmenetileg feljött a harmadik helyre, s könnyen lehet, hogy vasárnap este is ott lesz a tabellán.

Sárbogárd – Mór 3-2 (3-1)
Sárbogárd, vezette: Szabó László

Sárbogárd: Matócza – Laták, Kindl, Paget, Kókány, Luczek (Horváth), Bezerédi (Nagy), Majláth (Buzás), Gráczer G. (Demeter), Rodenbücher, Gráczer B.
Mór: Kiss – Kaszás, Kosztolányi (Lattenstein), Büki, Ferencz, Bognár, Kovács K. (Végvári), Osgyán (Tar), Cseh, Varga (Erni), Petruska (Klémán). Vezetőedző: Petres Tamás

Gól: Laták (30.), Majláth (32.), Bezerédi (45.) illetve: Varga B. (27.), Klémán (84.)

Címlapfotó: Móri SE (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?