Elmeszelnek egy játékvezetőt?

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Meglepő sorokat tartalmaz a friss értesítő.

Fogyatkozó csapatok

A Csákberény már másodszorra nem állt ki a Megye III-as Nyugat csoportban. Soros ellenfele, az Iszkaszentgyörgy megkapta a három pontot, a Csákberény pedig a 20 ezer forintos büntetést. A berényieknek már csak egy húzása van, a következő ki nem állás esetén kizárják őket a bajnokságból.

A Megye II-es Dél csoport U-19-es bajnokságából kizárták a Dég ificsapatát, mellé egy 25 ezres csekket is mellékelt a Versenybizottság.. Eredményeiket törlik ellenfeleiknél is. A Rácalmás U-19-es alakulata ugyanezen csoportban másodjára nem állt ki, legutóbb az Aba ellen, melyért 20 ezer forintos pénzbüntetést kaptak. Az almásiak s ha még egyszer így cselekednek, szintúgy a kizárás sorsára jutnak.

Komoly eltiltások

Súlyos eltiltásban részesült a Sárszentmihály játékosa. Kiss Ádámot hat hónapra meszelték el.

Az edzők közül Papp István, a DUFK technikai vezetője, valamint Idei Szabolcs, a Baracs technikai vezetője egyaránt 3-3 felnőtt mérkőzésről szóló eltilltásban részesült. Hídvégi Sándort, a Bicske TC U-19-es csapatának edzőjét 2 meccsről meszelték el.

Egy játékvezető is a terítéken

Játékvezetőkről szinte soha nem írnak az értesítőben, ez az alkalom azonban kivétel. A Csákvár-Enying női felnőtt mérkőzésen ugyanis a Játékvezetői Bizottság vezetése úgy látta, Horváth II. József sportemberhez méltatlan magatartást tanúsított. Ellene fegyelmi eljárást kezdeményeztek, melyre október 29-én 16:00-kor kerül sor.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

One thought on “Elmeszelnek egy játékvezetőt?

  • Tudnék javasolni még egy játékvezetőt akit el lehetne tiltani. Mert gondolom az sem sportszerű viselkedés, hogy a mérkőzés előtt kijelenti a spori, a csapatnak és a szurkolóknak, úgyis ellenetek fújok, és nem csinálhatok ellene semmit.

Vélemény, hozzászólás?