Hoppá! 6 hónapra elmeszelték a Fejér megyei játékvezetőt!

Fejér megye, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az edzőként és játékvezetőként is tevékenykedő szakember mellett a Mór edzőjét is eltiltották.

A Bodajk SE U16-os csapatában csapatában hamisan szerepelt egy játékos a Bodajk-Lovasberény mérkőzésen. Korábban eldőlt, a pontokat a Lovasberény kapja, azonban van az ügynek folytatása is. A Bodajk edzőjét, Szabó Antalt, aki történetesen játékvezető is, eltiltották mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől három hónapra, de hat hónapra felfüggesztették próbaidőre, azaz december 5-ig.

Miután a Fejér Megyei Játékvezető Bizottság tagja is, így ott is szankciókban részesült, hat hónapra meszelték el a játékvezetéstől. Ez nem felfüggesztett büntetés, amely szaporítani fogja a játékvezetők létszámával kapcsolatos problémákat.

Szintén eltiltásban részesült a Mór edzője, Németh Bálint, aki a Martonvásár elleni vereséget követően nem tudta visszafogni magát. Három hónapra tiltották el minden labdarúgással kapcsolatos sportszekemberi tevékenységtől a trénert, de 1 évre, 2019. június 5-ig felfüggesztették az ítélet végrehajtását. Ugyanakkor a Mór következő két bajnokijára szövetségi ellenőrt rendelttek ki az egyesület költségére.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?