Hivatalos: Elhalasztják a Bicskei TC sportlétesítményének átadóját

Fejér megye, Fejér Megye I

A klub hivatalos közleményben jelezte, a zord időjárás miatt négy héttel később kerül sor az ünnepélyes ceremóniára valamint a nemzetközi tornára.

A Bicske blogja így fogalmazott:

“A Bicskei Torna Club elnöksége 4 héttel, április 21-22-re halasztotta felújított és kibővített sportlétesítményének ünnepélyes átadását és a hozzá kapcsolódó testvértelepülési nemzetközi tornát illetve kísérő programokat. Az időpont módosítás elsődleges oka a téliesre fordult időjárás, a létesítmény jelentős részét még hó fedi, így szó sem lehet zöldellő gyepen lebonyolítandó ceremóniáról. A döntésnél figyelembe vették a külföldről érkező csapatok kérését is és azt az el nem hanyagolható tényt, hogy a várhatóreggeli mínuszok és az 5-6 fokos csúcshőmérséklet helyett nyilván mindenki jobban fogja magát érezni egy hónappal később.

A részletes programot később fogják közölni, de az már biztosnak tűnik, hogy a programsorozat csúcspontja a vasárnap délutáni BTC-Mór bajnoki csúcsrangadó lesz! A halasztás nem befolyásolja a nagypályás bicskei csapatok versenynaptárát, így a hétvégi BTC-Enyingi VSE bajnokira szombaton 15.00 órától kerül sor, míg az U16 és U19 csapatok ezen a hétvégén szabadnaposak.”

Forrás: 2060.blog.hu

Vélemény, hozzászólás?