Gyúrón is nyert a Bicske II.

Fejér megye, Fejér Megye III

Az őszi szezont 56-9-es gólaránnyal fejezte be, s így az élen telel a Bicske II.

A Bicske tudósítója így fogalmazott:

“Gyászszünettel kezdődött a mérkőzés vasárnap kora délután a takaros kis Fejér megyei faluban, Gyúrón.

A 3. percben kezezés után rúgott szabadrúgást Nitti, ám a labda 2 méterrel fölé szállt. A 6. percben Szoldáthot buktatták, aki jó 25 méterről kapura csavarta, a kapus bravúrral tolta kapufára a labdát. A 12. percben Pásztort buktatták 23 méterről, a szabadrúgást Kovács végezte el aki mesteri pontossággal tekerte be a jobb felső sarokba, a kapus csak bevédeni tudta a labdát (0-1). A 20. percben Szoldáth indítását vette le jól Sebján, majd ziccerben kapusba lőtte a labdát, ám Pásztor jött mögötte és a kapus mellett elhúzva korrigált (0-2). A 44. percben sikerült megnyugtató előnyt szerezni, Nitti ragyogó indítása átszállt a védő feje felett, majd a kiváló ütemben induló Sebján átvette és a kapus mellett külsővel a kapuba gurította (0-3).

A félidőben az első játékrészben megsérült gólszerző Sebjánt váltotta az ifjúsági játékos Jakab. A 78. percben Nitti kiugratását Pásztor vette át jól és tekerte el a kapus mellett, ám az a kapufáról kipattant, és a szemfüles Máté bevágta a hosszú sarokba a játékszert (0-4). A 86. percben Nitti tette ki a labdát Máténak a tizenhatos sarkánál, aki laposan bepasszolta a labdát Jakabnak, ő pedig higgadtan a hálóba gurított (0-5). Összességében magabiztos győzelmet aratott a BTC II és az élen várja a tavaszi folytatást, messze több, mint félszáz (56) gólt szerezve és jó védekezést (9) bemutatva.”

Gyúró – Bicske II. 0-5 (0-3)
Gyúró, vezette: Horváth II. József

Gyúró: Kukucska – Jámbor, Harasztos, Puskás, Varga T., Albrecht (Győri 36.), Molnár K. (Boros P. 71.), Molnár S. (Cziráki 61.), Serák, Rácz Cs. (Tímár 80.), Császár.
Bicske II.: Zabos – Glüsck, Boros, Sebján (Jakab 46.), Szoldáth (Máté 71.), Pásztor, Kovács Z., Ágoston, Nitti, Proszammer (Molnár N. 59.), Grünfelder. Vezetőedző: Földes Gábor

Gól: Kovács Z. (12.), Pásztor (20.), Sebján (45.), Máté (79.), Jakab (88.)

Forrás és fotók: 2060.blog.hu, Komjáthy Bence

Vélemény, hozzászólás?