A Dinnyés hatpontos rangadót nyert a Tordas II. ellen

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nagyjából ezzel el is dőlt, mely csapatok harcolhatnak tovább az érmes helyekért tavasszal.

A szezonzáró meccsen mondhatni tét nélkül fogadta a Dinnyés a Tordas II. csapatát, hiszen még abban az esetben is megőrizte volna dobogós helyét a negyedik tordasiakkal szemben Kovács András legénysége, ha vereséget szenved. Hosszú azonban a tavasz, s a dinnyésiek terve az volt, hogy növeljék előnyüket a tabellán riválisukkal szemben.

A találkozó eleje kiegyenlített mezőnyjátékot hozott. Az első nagyobb helyzet a vendégek előtt adódott, akik a bal szélen vezettek támadást, majd kívülről találták telibe a jobb oldali kapufát. A túloldalon Pintér előtt adódott a legnagyobb gólszerzési esély, aki egy perccel a szünet előtt egyedül léphetett ki Fekete pazar lapos passzával, ám a ziccer után a labda a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.

A szünet után inkább a Dinnyés kezdeményezett. Egy remek indítás után Tóth B. léphetett volna ki teljesen egyedül a baloldalon, és senkitől sem zavartatva törhetett volna kapura, ám a partjelző tévesen lest intett, nem észlelvén a méterekkel beragadó védőket. A hajrá elején aztán mégiscsak megtört a jég: Malasics hozta játékba a bal oldalon Tóthot, akinek lövése után még a keresztlécre tolta a labdát Csizmadia. A játékszer ismét Tóth B. elé került, aki a földön ülve Pintér irányába terelte azt, aki ezúttal élt a lehetőséggel, megszerezve a Dinnyés számára a vezetést.

Két perccel a gólt követően a korábban a Tordas Megye I-es csapatának alapemberének számító Hadnagynál szakadt el a cérna, aki a játékvezető sokadik furcsa ítéletét megelégelve elküldte a sporit melegebb éghajlatra – öt mérkőzéses eltiltást kapott, azaz a fél tavaszi szezont kénytelen lesz kihagyni.

A tíz emberre fogyatkozó vendégeknek nem sok esélyük maradt a pontszerzésre. Malasics azután, hogy szabadrúgásból eltalálta a kapufát, végül be is talált: Pintér indítása után elhúzta a labdát a kapus mellett, majd éles szögből az üres kapuba gurított.

A mérkőzés utolsó momentumaként kiosztott még egy sárga lapot egy hazai játékosnak, miután elfelejtette lefújni a nyilvánvaló lökést. Tettét azzal indokolta, hogy a túloldalon sem fújt le hasonló szituációt. Sülyi János ezzel az erővel azt a sárga lapot magának is felmutathatta volna…

Dinnyés - Tordas II.

kép 1 / 20

Dinnyés – Tordas II. 2-0 (0-0)
Dinnyés, vezette: Sülyi János

Dinnyés: Berényi – Kovács T., Hajdú, Csicsári, Sági (Dimitrov 87.), Pintér, Becséri, Malasics, Fekete, Kereztesi (Pomázy 60.), Tóth B. Vezetőedző: Kovács András
Tordas II.: Csizmadia – Orosz, Márkus, Hadnagy, Sztyéhlik, Teszár (Farkas 77.), Fischer, Mészáros, Vaszilkó (Devecsai 82.), Varga B.

Gól: Pintér (72.), Malasics (84.)
Kiállítva: Hadnagy (74., Todas II.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?