Győzelemmel zárta a szezont az LMSK!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kiütéses sikerrel fejezte be a 2016/2017-es szezont az LMSK, az áldozat a Sárbogárd II volt. Lepsény utánpótlás csapatai is remekeltek.

AZ LMSK tudósítója így fogalmazott:
“Az utolsó mérkőzésünkön mindenképpen győzelemmel szerettünk volna búcsúzni a szezontól és szurkolóinktól. A kezdő sípszót követően azonnal letámadtuk ellenfelünket, Halász Gergő már a tizedik másodpercben (!) megszerezte a vezetést, 1-0. A 13. percben már kettővel mentünk Bagó találata után. A 30. percben Cziczinger szabadrúgásgólja után már 3-0 volt a képzeletbeli kijelzőn.

Szünet után sem engedtük ellenfelünket kibontakozni, és inkább mi domináltunk. Pár kihagyott helyzetünk után ismét Bagó volt eredményes a 77. percben, így már négygólos volt az előny. A mérkőzés hátralévő részében több gólt már nem, de helyzeteket és formás támadásokat láthattak a kilátogató szurkolóink.

Összességében elmondható, hogy közönségszórakoztató és élvezhető meccsen tartottuk itthon a pontokat. Ezzel a győzelemmel megszilárdítottuk helyezésünket a középmezőnyben, és az utolsó fordulótól függetlenül a 9. helyen végzett csapatunk a pontvadászatban.”

Az LMSK győzelemmel zárta a 2016/2017-es szezont - fotó: LMSK facebook
Az LMSK győzelemmel zárta a 2016/2017-es szezont – fotó: LMSK facebook

Az LMSK felnőtt csapata az utolsó játékhéten szabadnapos, így a játékosok már megkezdhetik megérdemelt nyári pihenőjüket.

LMSK – Sárbogárd II. 4-0 (3-0)
Lepsény, vezette: Horváth II József

LMSK: Kovács Z. (Dicső) – Muskovits, Kovács I., Mocher, Zalatnai (Baráth), Csizmadia, Bagó, Halász, Zsiga (Takács), Cziczinger, Horváth A. (Blaski).
Sárbogárd II: Brúzsa – Vagyóczki, Kacz (Molnár M.), Nagy T., Lakatos (Rigó), Szabó Z., Huszár, Vámosi, Bartók, Krajcsovics, Berta. Edző: Pajor László.

Gól: Bagó (13., 77.), Halász (1.), Cziczinger (30.).

További LMSK kötődésű eredmények a hétvégéről:
Bakonycsernye U-19 – LMSK U-19 0-9
Gól: Bagó (5), Horváth (4)

LMSK U-16 – Szabadbattyán U-16 14-0
Gól: Berta (4), Bagó (3), László (2), Koltai, Kovács, Szipőcs, Zsoldos, Burján

LMSK öregfiúk – Sárbogárd öregfiúk 3-7
Gól: Kalló (2), Volgemut illetve: Kelemen (2), Németh F., Hegedűs, Kassai, Csendes, Deák

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM