Győzelemmel kezdett a Tordas a Martonvásár otthonában

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A nyáron kis híján egyesülő csapatok csatája a 4. percben dőlt el.

A Martonvásár tudósítója így írt:

“A nézők még meg sem vitathatták mit várnak idén a csapattól, máris hátrányba került a Martonvásár. A hazai védők az oldalvonal mellett eladták a labdát, Benkő Márk rosszul mozdult ki a kapujából, a tordasi támadó Horváth Benett pedig szépen a hosszú sarokba emelte a labdát, 0-1.

Nem sokkal később Seregy Tamás bombázott, de a tordasi kapus kitornázta a rövid felsőbe tartó lövést. Továbbra is a hazaiak voltak aktívabbak, de mindig valami hiba csúszott a támadásba, a 25. percben pedig ismét a hazai védők voltak figyelmetlenek, Durrant hibáját Pongrácz kis híján megbüntette, de lövése elment keresztbe a kapu előtt. A félidő közepén elrendelt ivószünet nem jött jól, mert a félidőig hátralévő időszak unalomba fulladt.

A szünetben kettőt cserélt a hazaiak mestere, de ezen a napon ennél többre lett volna szükség a lendület nélkül játszó martoniaknak, akik ugyan kisebb fölényben játszottak, de a tordasi ellentámadásoktól volt inkább miért rettegni, egy ilyen során a 61. percben Fridrich ugrott ki, de lapos lövésére nagy bravúrral ért le Benkő Márk. A hajrában a megyei meccsekre jellemzően kicsit túlfűtött volt a hangulat, de az eredményre ez nem volt hatással, vereséggel nyitott a Martonvásár.”

Martonvásár – Tordas 0-1 (0-1)
Martonvásár, 100 néző, vezette: Wittner József

Martonvásár: Benkő – Király, Szeidl, Hernádi (Somogyi 85.), Neuvert (Süle 46.), Patkós, Kádár (Juhász 46.), Schäffer (Halneár 79.), Szilágyi, Durrant, Seregy. Vezetőedző: Patkós Csaba
Tordas: Cseresnyés – Kerényi, Versits (Kiss 81.), Hermann, Kőszegi, Fridrich, Horváth B., Szabó B., Adorján (Teszár 79.), Tóth R., Pongrácz. Vezetőedző: Korolovszky Gábor

Gól: Horváth B. (4.)

Forrás: Martonvásári Sport-foci (Facebook)
Tudósítás: Szupkai Gábor
Fotók: Gutyina Attila

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?