20 év után játszott Megye I-es meccset a Bodajk

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Sokáig úgy tűnt, akár meglepetésre is képes lehet Takács Viktor legénysége a Főnix-Baracs ellen.

A Bodajk tudósítója így írt:

“Ahogy a kupameccsen, úgy most is arra készültünk, hogy meglepetést okozunk a Főnix Fc-Baracska ellen! Vártuk már a rajtot, hiszen 20 (!) évet kellett rá várni, hogy Bodajkon újra megyei I. osztályú mérkőzésen pattogjon a labda.

Nagy melegben feszültek egymásnak a csapatok, a mérkőzés első részében meddő mezőnyfölényben futballoztak a vendégek, az első nagy helyzet mégis előttünk akadt, mikor Molnár lépett ki Csikesz kapus kirúgásával, de a vendég hálóőr hárította a lövését! Egy szöglet után aztán a végig agilisen futballozó Nagy Ferenc ugrott magasabbra mindenkinél és szép fejessel szerzett vezetést, 1-0.

A vendégek komolyabb helyzet nélkül hozták le az első félidőt, így a szünetben Pavlik József frissített is. A második félidő is meddő vendég fölénnyel indult, de komoly helyzetet nem tudtak kialakítani a jól záró védelmünk ellen. Aztán a játékvezető erősen vitatható szabadrúgást ítélt a vendégeknek a 71. percben, amit Imrik – ahogy a kupameccsen – most is a rövidbe tekert, 1-1.

Pár perccel később Nagy Ferenc egy szabadrúgás után szép mozdulattal lőtte kapura a labdát, ami a felső lécen csattant. A másik oldalon viszont az első védelmi hibát azonnal kihasználták a vendégek 1-2. A végjátékban mentünk előre az egyenlítésért, de a hosszabbításban a vendégek lezárták a mérkőzést 1-3.

A következő fordulóban Lajoskomáromban van lehetőség megszerezni az első pontokat.”

Bodajk – Főnix-Baracska 1-3 (1-0)
Bodajk, vezette: Rózsa Ádám

Bodajk: Csikesz – Orosz, Bregócs, Kovács J., Gergő (Herczegh 86.), Molnár T. (Joó 52.), Bélik (Prill 75.), Kovács T. D., Nagy F., Dreska (Fülöp 70.), Klein.
Főnix-Baracska: Barsch – Eckl, Imrik (Szaniszló 91.), Fodor (Martin 46.), Kertész (Meszlényi 78.), Csiba, Tanárki (Hanzli 46.), Zoboki, Willerding (Da Silva 73.), Bognár, Ambrus. Vezetőedző: Pavlik József

Gól: Nagy F. (29.) illetve: Imrik (71.), Da Silva (77.), Meszlényi (91.)

Forrás: Bodajk SE (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?