Fontos meccset nyert a Sárbogárd II

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A kiesés elkerüléséért küzdő Sárbogárd II. rendkívül magabiztosan tartotta otthon a három pontot az LMSK ellen. A hazaiak már az első félidőben eldöntötték a meccset.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:
“Szakadó esőben és viharos erejű szélben léptünk pályára a Sárbogárd vendégeként.

A házigazda lendületesebben kezdte a találkozót, és a 30. percben megszerezte a vezetést. A félidő vége előtt közvetlenül már 2-0 volt a hazai csapat javára, ugyanis egy jól eltalált lövés ismét a kapunkban kötött ki.

A szünet után 10 percre újabb gólt szerzett a Sárbogárd, így három gólos hátrányból kellett volna felállnunk. Azon a játéknapon viszont erre kevés esélyünk volt, mivel csak két kapufáig, és egy kihagyott büntetőig jutottunk. A meccs képe alapján megérdemelten tartotta otthon a pontokat a frissebben játszó hazai csapat a kicsit enerváltan futballozó mieinkkel szemben.”

Sárbogárd II – LMSK 3-0 (2-0)
Vezette: Gere Sándor

Sárbogárd II: Szopori – Nagy T., Hegedűs Gy., Fésű, Horváth I. (Juhász G.)- Halasi (Rigó), Huszár, Szabó Z., Demeter (Bartók) – Szakács, Vámosi (Somogyi L.). Vezetőedző: Pajor László
LMSK: Dicső (Kovács Z.) – Gyenis, Kovács I., Horváth A. (Blaski), Lázár – Csizmadia Sz., Bagó (Tímár), Mocher, Halász – Sütő (Baráth), Cziczinger.

Gól: Szakács (30′), Szabó Z. (45′), Halasi (54′)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM