Főnix: Puhnyák az új gólvágó!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A korábban leginkább kapusként foglalkoztatott Puhnyák János új szerepkörben is jól teljesít, ezúttal két góllal járult hozzá csapata gólzáporos győzelméhez a Magyaralmás otthonában.

A magyaralmásiak nem túl jó előjelekkel várhatták a listavezető Főnix elleni mérkőzést. Az első három forduló során nem sikerült pontot szereznie az almásiaknak, ráadásul klasszisukra, a tízes mezben szereplő Bikárdi Lászlóra sérülés miatt nem számíthattak. A Főnix viszont remekül debütált, és újonc csapatként mindhárom mérkőzését fölényesen nyerte, ráadásul úgy, hogy gólt sem kapott.

A várakozásoknak megfelelően gyorsan vezetést is szereztek a fehérváriak, már a harmadik percben. Mindössze hét perc elteltével el is dőlt a találkozó, hiszen ekkor már két gól volt a csapatok közti különbség.

Puhnyák, akire Pavlik József leginkább kapusként számított a megelőző években, center pozícióban is remekül feltalálta magát, kétszer is betalált, kialakítva a félidei 0-4-es állást.

sda

Puhnyák János (9) a gólvágó | Fotó: Molnár Artúr

A szünet után egy gyors Király Péter gól jelezték a vendégek, nem állnak le a gólgyártással. Betalált még Szalai, Ambrus, Csikesz, sőt, a játékos-edző, Pavlik József is. A vége 0-11 lett, így a Főnix továbbra is makulátlan mérleggel vezeti csoportját, és tovább hajthat az elképesztő rekordok megdöntésére.

Magyaralmás-Főnix FQL System 0-11 (0-4)
Magyaralmás, vezette: Orosz Gábor

Magyaralmás: Kertész – Szűcs Z., Podt, Rideg (Rezsdovics), Németh B.- Moór (Réger), Pap, Németh Á., Mészáros M. (Jakab) – Orosz, Lendvai. Vezetőedző: Moór László
Főnix FQL System: Barsch (Végh) – Totsche, Fésű (Király P.), Knausz (Ambrus S.), Bognár I. – Kovács K., Király J., Puhnyák (Csikesz Z.), Schäffer – Szalai P. (Pavlik), Galaczi. Vezetőedző: Pavlik József

Gól: Király J. (3′, 7′, 71′), Puhnyák (15′, 26′), Király P. (47′, 86′), Szalai P. (59′), Ambrus S. (60′), Pavlik (77′), Csikesz Z. (90′)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM