Földes Gábor lesz a Bicskei TC II. vezetőedzője!

Fejér megye, Fejér Megye III, Öregfiúk, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Bicske jövőre két labdarúgócsapatot szerepeltet, a Megye III-ban indul a Bicskei TC II, de nem ez az egyetlen változás a kék-sárgák háza táján.

A Bicske blogja a következőképp fogalmazott:

“A mai futballban páratlan csapatbővítést hajt végre a Bicskei Torna Club nyártól! Újra elindul a II-es számú csapat a fejér megyei bajnokság III. osztályában, ismét lesz öregfiúk csapat és a folyamatosságot fenntartva elindul az U14-es serdülő csapat is. Ez utóbbi csökkentett pályaméreten 8 + 1 fős bajnokságban szerepel.

A cél egyértelmű: minél több bicskei és környékbeli játékosnak sportolási lehetőséget nyújtani egy bővülő közösségben és kihasználni a felújított, kibővített sportkomplexum adta lehetőségeket.

Előzetes jelentkezéseket Sándor József Benedeknél (+36707770305 – öregfiúk), Fehér Jánosnál (+36309812046 – Bicskei TC II) és Marton Henriknél (+36302869585 – U14) lehet megtenni.

Szombaton reggel a BTC klubházában aláírta új szerződését Földes Gábor, amelynek értelmében nyártól nem csak az U19 ifjúsági csapat, hanem az újonnan induló Bicskei TC II-es csapat vezető edzője is lesz. A klubvezetés egyértelmű törekvése ezzel, hogy még jobban átjárhatóvá tegye a felnőtt és utánpótlás csapatokat, koordináltan minél több játéklehetőséghez jussanak a felnőtt csapatokban is a tehetséges fiatalok.

“Fönyő” munkájának elismerése, hogy az edzői karból elsőként kapott szerződési ajánlatot az új szezonra, miután az egyébként jó alapanyagból álló keretből sikeres élcsapatot faragott az U19-es bajnokságban. Hosszú veretlenségi sorozat után a Bicskei TC ifi ötödik helye már biztosnak tűnik, de extra győzelmekkel még feljebb, érmes pozícióba is léphet a csapat.”

Forrás: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?