Fél tucat góllal kezdett a Bicske – FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Tordasnak sansza sem volt az éllovas ellen.

A Bicske tudósítója így fogalmazott:

“Vasárnap délután elérkezett a szurkolók által oly régen várt pillanat, azaz a fejér megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi rajtja. A 6 pontos előnnyel telelő listavezető Bicskei TC Tordasra látogatott, a mindig mindenkire veszélyes helyi középcsapat otthonába. A házigazdák döntő részt “vállaltak” az előző bajnokság végkimenetelének kialakításában a Gárdony elleni utolsó fordulóbeli 3-3-mal, amely egyben szertefoszlatta a tópartiak bajnoki álmait és a dobogós helyezés elérésének lehetőségét is.

Vukmir Dragan szakmai igazgató bicskei alakulata ezúttal a Zelizi 0 – Solt 6, Sötét 7, Molnár 7, Madarász 6 – Lak 6 – Tornyai 6, Nagy 6, Rigó G. 6, Varga 7 – Móri 7 összetételben kezdett, míg csereként Peinlich 0 (65.p. Tornyai helyett), Valentics 0 (73.p. Varga helyett), Harangozó 0 (73.p. Lak helyett), Farkas 0 (73.p. Rigó G. helyett) és Veres 0 (81.p. Solt helyett) kapott lehetőséget.

A bicskeiek által korábban sokszor bírált Rózsa József sípszavára hideg időben és kissé egyenetlen talajon indult el a mérkőzés, mint mindig, ezúttal is a népes számú Bicske Tigers szurkolói csoport hangos biztatása közepette.

A 10. percben Solt előreívelését Móri vette le Vargának, aki 8 méterről éles szögből habozás nélkül a bal alsó sarokba lőtt (0-1). A 14. percben Nagy passzából Tornyai hagyott ki ordító ziccert az ötösről. A 19. percben a hazai Fridrich ugorhatott ki egyedül és 15 méteres lövésénél Zelizi bravúrja kellett az egyenlítő gól elkerülésére. Meglepő módon a vendégek kezdeti szorításából jól jött ki a Tordas és a második negyedórában enyhe mezőnyfölényt harcolt ki. A 27. percben mindezek ellenére növelte előnyét a vendégcsapat! Bicskei kontra végén egy hazai védőről Tornyai elé pattant a játékszer, aki 10 méterről Bátyi kapust elfektetve gurított a kapu közepébe (0-2). A 33. percben Rigó G. előreívelését Móri kapásból 16 méterről vágta jócskán mellé. A sok hiba ellenére magabiztos vendég előnnyel zárult az első játékrész.

A 46. percben Móri éles szögből leadott lövésével majd Varga ívelt felső kapufájával indult a II. félidő. Az 53. percben szerencsés góllal növelte előnyét a BTC! Madarász lapos beadása egy védő sarkáról került Varga elé, aki fordulásból, középről a kapu bal oldalába helyezett (0-3). Hat perccel később Tornyai beadását Nagy jól pörgette tovább Rigó Gábornak, aki egyből 8 méterről a kapu jobb oldalába kanalazott (0-4). A 63. percben formás bicskei akció végén Móri lövését védte Bátyi. A 68. percben Varga indította Nagyot a jobb szélen, a lapos centerezést a berobbanó Móri közelről vágta a kapu közepébe (0-5).

A 77. percben Harangozó remekül indította a bal oldalon a felfutó Madarászt, akinek hajszálpontos beadását Móri az ötösről védhetetlenül bólintotta a kapu közepébe (0-6). A 88. percben óriási tűzijáték következett a hazai kapu előtt, Móri beadása után Peinlich lövése akadt el, majd Farkas kétszer is tüzelhetett ziccerben, de Bátyi mindkétszer a helyén volt. Az utolsó percre is akadt szép jelenet, Madarász beadását Peinlich 16 méterről kapásból durrantotta a jobb kapufa mellé.

Összességében ilyen arányban is megérdemelten nyert a vendég Bicske, ezen a napon nem volt egy súlycsoportban a két gárda. A sok első félidei pontatlanság ellenére a végére rendesen megszórták Korolovszky Gábor együttesét a bicskei gólvágók. Rózsa József játékvezető végig engedte a kemény játékot, szimpatikus felfogásban és különösebb hiba nélkül bíráskodott, s ami fontos, következetes volt mindkét csapat tekintetében.

Az élmezőnyben nem változott a helyzet, hiszen a Mór (Gárdony ellen 4-0) és a Főnix (Enyingen 3-1) egyaránt hozta bajnokiját. A jövő héten szabadnaposak lesznek Móriék (a Polgárdi visszalépése okán), vasárnap 11.00 órakor egy Zsámbéki KSK elleni hazai edzőmérkőzés vár rájuk, majd március 10-én vasárnap 15.00 órától az Enyingi VSE otthonába látogatnak.”

Tordas – Bicske 0-6 (0-2)
Tordas, vezette: Rózsa József

Tordas: Bátyi – Hermann, Kőszegi, Kanyó, Fridrich (Kiss 63.), Csányi, Kuti (Pongrácz 46.), Szabó B., Berki, Farkas (Teszár 73.), Endrefalvi (Kerényi 39.) Vezetőedző: Korolovszky Gábor
Bicske: Zelizi – Sötét, Lak (Harangozó 72.), Madarász, Nagy D., Solt (Veres 80.), Molnár V., Rigó (Farkas 72.), Varga Z. (Valentics 72.), Móri, Tornyai (Peinlich 65.). Vezetőedző: Dragan Vukmir

Gól: Varga Z. (10., 53.), Tornyai (27.), Rigó (60.), Móri (68., 77.)

Forrás és fotók: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?