Fejér megyei csapatok a Bajnokok Ligájában!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Három Fejér megyei gárda is bejutott a kispályás csapatok számára kiírt Bajnokok Ligájába, mely hagyományosan ősszel kerül megrendezésre.

A három induló közül egy székesfehérvári és két dunaújvárosi egyesület található. A “Királyok Városát” a Sárépszer Kft képviseli, míg Dunaújvárost a már rutinos résztvevőnek mondható Mé-Szi Frucht Kft mellett az újonc Karmacsi Autó FC. Utóbbi két csapat nyilatkozott a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek.

Éliás Zsolt (Karmacsi Autó FC):

“Az idén is megrendezésre került a Mini Futball Szövetség által szervezett EMF Bajnokok Ligája selejtező, amire egy hat állomásos sorozaton keresztül lehetett bejutni.Csapatunk először szerepelt ennek a rangos tornának a selejtezőjében. Pécsen szerepeltünk és mindjárt 2. helyet értünk el, amivel kvalifikáltunk magunkat a budapesti döntőbe.

Sajnos mivel elkezdődött a nagy-pályás szezon, ez kicsit borította a terveinket, ezért pár játékosra nem számíthatunk, de úgy gondolom a pótlásukat sikerült megoldani. A csoportunk érdekesen alakult, hiszen 3 Fejér megyei csapat is itt szerepel, köztük a dunaújvárosi Mészi-Frucht és a székesfehérvári Sárépszer Kft csapata is. Ez úgy gondolom városunkat Dunaújvárost és Fejér Megye kispályás labdarúgás erejét is mutatja. Szeretnénk jól szerepelni és méltóképpen képviselni Dunaújvárost, amiben talán még a szlovéniai kijutás is benne van. Persze ez nem lesz egyszerű, mert itt már gyenge csapat nem lesz. Hajrá Dunaújváros, hajrá Karmacsi!

Karmacsi Autó Kft. újonc a kispályás Bajnokok Ligájában - fotó: DLSZ
Karmacsi Autó Kft. újonc a kispályás Bajnokok Ligájában – fotó: DLSZ

Szabó Imre csapatvezető (Mé-Szi Frucht Kft.):

“Az idén is megrendezésre került a Mini Futball Szövetség által szervezett EMF Bajnokok Ligája selejtező, amire egy hat állomásos sorozaton keresztül lehetett bejutni.

A tornákon az első két helyezett jutott tovább, a július 29-i nagy döntőre. Csapatunk Győrben, Pécsen és Budapesten is egyaránt a 4. helyen végzett, mígnem eljött a mi napunk és Debrecenben 25 csapatból elsők lettünk, ezzel kvalifikálva magunkat a szombati napra!

Mindenképp továbbjutást várunk, teljes elszántsággal, szívvel-lélekkel készülünk a megmérettetésre. Mariborban tavaly sem volt miért szégyenkeznünk, de az idén merészebb álmot célzunkmeg!

Felkészülés tekintetében nincs változás nálunk, a megszokott rutinnal telnek napjaink. A csapat továbbra is önerőből gazdálkodik, de reméljük,hogy az eddigi szerepléseink és visszhang alapján lesznek olyan fociszerető vállalkozások, akik látnak bennünk fantáziát és mögénk állnak, mivel ismét nemzetközi porondon képviselhetjük városunkat Dunaújvárost! Sok sikert kívánunk a Mé-szi Frucht Kft. csapatának!”

A Mé-Szi Frucht Kft. csapata ismét megméretteti magát a Bajnokok Ligájában - fotó: DLSZ
A Mé-Szi Frucht Kft. csapata ismét megméretteti magát a Bajnokok Ligájában – fotó: DLSZ

Forrás: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?