Fejér Megye I. U19: Bajnok a Nádasdladány ‘B’!

Fejér megye, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Ahogyan azt sejteni lehetett, szombaton eldőlt a bajnoki cím sorsa Fejér Megye I. osztályának ifibajnokságában, a Nádasdladány ‘B’ két fordulóval a vége előtt már ünnepelhet.

A Nádasdladány ‘B’ számára egy győzelemre volt szükség ahhoz, hogy matematikailag bebiztosítsa elsőségét legfőbb üldözőjével, az Iváncsával szemben. A ladányiak 5-0-ra verték a középmezőnybeli Szár együttesét Farádi duplájával, valamint Ács, Kelemen és Horváth A. góljaival. Ugyan az Iváncsa is nyert, 4-0-ra győzte le a Bicskét, ez már legfeljebb a második helyért folytatott versenyfutásba számít bele. A Nádasdladány ‘B’ előnye ugyanis hét pont az iváncsaiak előtt, tehát két fordulóval a szezon vége előtt aranyérmesek Ácsék.

A Megye I-es ifibajnokság győztese a Nádasdladány 'B'
A 2016/2017-es Fejér Megye I-es ifibajnokság győztese a Nádasdladány ‘B’

A ladányiak 28 mérkőzésből 21-et megnyertek, 4 döntetlen mellett csupán 3 vereség áll nevük mellett. A hétvégén túllépték a 100 gólos határt, jelenleg 104 találatnál járnak. Komoly esély van rá, hogy a gólkirály is a Nádasdladány ‘B’ együtteséből kerül ki, Ács ugyanis 38 góllal második a felcsúti Tóth Gábor mögött, ám lemaradása mindössze egy gól. A nádasdladányi támadó a Pusztaszabolcs és a Mezőfalva ellen gyarapíthatja góljai számát, de nyilván a felcsúti csatár, és a szintén 38 gólos Demeter Dávid sem fog tétlenkedni az utolsó két fordulóban.

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM