Ezen a hétvégén sem maradnak vármegyei meccsek nélkül a szurkolók

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Három bajnoki mérkőzés pótlására kerül sor december első hétvégéjén.

Meglehetősen zimankós időben került sor a vármegyei bajnokságokban a zárófordulóra a múlt héten. Három találkozót azonban nem játszottak le az ősz folyamán, ezeket most fogják pótolni a csapatok.

Szombaton Csórra látogat a Sárosd. A találkozónak mindkét csapat számára nagy tétje van.

Ha a sárosdiak nyernek, akkor megelőzhetik a Maroshegy és a Mór gárdáját is, és az ötödik helyen telelhetnek. Egy döntetlennel csak a fehérváriakat tudják maguk mögé utasítani.

A csóriak jelenleg a 13. helyet foglalják el a táblázaton. Ha bravúrt érnek el, és otthon tartják mindhárom pontot, akkor átugorják a Martonvásárt és a Mány-Bicske II. csapatát is. Döntetlen esetén maradnak a 13. helyen.

A vármegye hármas dél csoportban rácalmásiakra komoly erőpróba vár szombaton. Az éllovas Kisláng látogat ugyanis hozzájuk.

A tabella nyolcadik helyén álló együttesnek nem sok esélye van a pontszerzésre. A kislángiakon ugyanakkor nagy a nyomás, hiszen négypontos előnyükből hétpontosat kovácsolhatnak, ha diadalmaskodnak. Ha nem akkor sovány előnnyel várhatják a tavaszt, amikor mérkőzéseik túlnyomó többségét idegenben fogják lejátszani.

Ugyanebben a csoportban vasárnap is lesz egy mérkőzés, méghozzá egy alsóházi rangadó. A 14 pontos Alap a 12 pontos Déget látja vendégül.

Ha az alapiak legalább egy pontot szereznek, akkor minden bizonnyal a Rácalmást megelőzve a nyolcadik helyen telelhetnek. Ha viszont a Dég nyer, akkor négy helyet javítva felléphet a 12. pozícióból a nyolcadikra. A dégiek számára a döntetlen nem elég ahhoz, hogy előre lépjenek.

Vármegyei I. osztály Felnőtt, 12. forduló

2023. december 2. szombat 13:00
Csór – Sárosd

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt, 11. forduló

2023. december 2. szombat 13:00
Rácalmás – Kisláng

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt, 12. forduló

2023. december 3. vasárnap 13:00
Alap – Dég

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?