Emberhátrányban is jobban teljesített a Mány

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Bakonycsernye elleni diadallal jelezték a kék-fehérek, tavasszal senki sem mehet ellenük biztosra.

A Mány tudósítója így fogalmazott:

“Felnőtt labdarúgó-csapatunk megkezde a tavaszi szezont. A mieink koncentrált, odaadó játékkal győzték le, az évek óta, a bajnokság egyik legmeghatározóbb klubjának számító Bakonycsernye csapatát. A mérkőzésen mi voltunk a pályaválasztók, ugyanakkor a találkozót Móron rendeztük, így inkább az egész télen itt készülő Csernyének volt ez inkább hazai környezet.

Igazi csapatként funkcionáltunk, ha kellett mindenki védekezett, ha kellett, támadásban vette ki mindenki a részét. Jól indult a mérkőzés, ennek ellenére Szabó Tomi bravúrja is kellett, hogy ne kerüljünk hátrányba. Aztán egy gyors mányi kontra, buktatás, a megítélt tizenegyest pedig, Jakab Tomi vágta a jobb felső sarokba! 1-0!

Jött, jött a “vendég” alakulat, ennek ellenére, nehéz volt fogást találni rajtunk, átadva a területet, inkább a szélről jövő beadásokkal próbáltak helyzetet kialakítani a csernyeiek, de vagy kapusunk, Szabó Tomi jött ki jól, vagy a védőink voltak jó helyen. A mányi kontrák viszont életveszélyesnek bizonyultak, és az egyre inkább feltolódó csernyei védekezés “bele is hibázott” ebbe, hiszen egy mányi kontra végén Fotyik lábáról pattant be a labda a vendég kapuba: 2-0.

Jakab Tomi reklamálásért kapott lapot, ez kesőbb megbosszulta magát, hiszen a szünet előtt néhány másodperccel egy kiugratást már nem ért el csatárunk, viszont a jól kivetődő csernyei kapus fejét igen, így veszélyes játékért jött a második sárga, azaz a kiállítás.

Szünetben rövid átszervezéssel rendeztük a sorokat, és nem érződött a lendület, így játszva korábbi játékunkat, a pályán nem látszott az emberhátrány. Nyilván a vendégek átvették a pálya majd egészét, de legalább három ziccert hibáztunk a hátralévő időben. A meccs egyik legfontosabb mozzanata, röviddel a szünet után zajlott le, hiszen egy buktatásért megitélt tizenegyest, kapusunk, Szabó Tomi parádés mozdulattal fogott meg! Ekkor már lehetett érezni, hogy meglesz a mérkőzés, emberhátrány ide, mezőnyfölény oda…

Butuska hiba után, egy alapvonalról bejövő szabadrúgást végül, Ódor fejelt a kapunkba (2-1), így akár a vége meleg is lehetett volna, de mivel közben a vendégek is megfogyatkoztak létszámban, már az érdemi kérdések eldőltek. A végén egy remek támadást, sakk-matt helyzetet, Radovits Ádi bepasszából, Mészáros Tomi váltott gólra, kialakítva a végeredményt! 3-1! A végén még lemattolhattuk volna a vendégeket, hiszen Doki és Marcika is ziccert hibázott, de így is megérdemelten győzött a lelkesebb, jól játszó mányi csapat, a jó erőkből álló Csernye ellen.

Kiemelni senkit nem szerencsés, mindenki becsülettel elvégezte feladatát, így odaadó, koncentrált játékunk ma 3 pontot ért.

Fontos a jó kezdés, a csapategység jó irányban halad, és biztos hogy minden ellenfelünknek komoly riválisai leszünk tavasszal. Vasárnap, ki-ki mérkőzés, a mindig nagy meccs, Vál-Mány következik, a 14:30-kor kezdődő váli derbire is, várunk Benneteket szeretettel!
Hajrá Mány!”

Mány – Bakonycsernye 3-1 (2-0)
Mór, vezette: Szabó Dániel

Mány: Szabó T. – Csitári, Mohácsi, Rimele, Krómer (Szabó L. 81.), Jakab, Radovics, Hajdú, Radovits M. (Apostagi 90.), Nagy M. (Mészáros T. 71.), Radovits Á.
Bakonycsernye: Benis, Schneider, Mészáros, Varga J., Zách, Boros, Vachtler (Guitprecht 81.), Vaskó, Ódor, Fojtyik, Hancsák.

Gól: Jakab (6., 11-es), Fojtyik (22., öngól), Mészáros (86.) illetve: Ódor (84.)
Kiállítva: Jakab (45.) illetve: Mészáros (78.)

Forrás: Mányi TK hivatalos oldala (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?