Előbb kiállították a Sóskút játékosát a Baracska ellen, majd lecserélték?

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Megdöbbentő dolog került a Téli Műfüves Bajnokságban lejátszott mérkőzés jegyzőkönyvébe.

Vasárnap játszották a Téli Műfüves Bajnokság harmadik fordulóját. Ez a kör hivatott eldönteni, hogy melyik csapat hányadik helyen végez a maga csoportjában.

A Martonvásár “B” csoportban 12:00-tól a Baracska és a Sóskút csapott össze egymással. A találkozóra a Horváth Ottó Sportközpontban került sor.

A mérkőzésen jó ideig nem született gól. A jég a 48. percben tört meg, amikor a sóskúti Kis Róbert Barna bevette a baracskaiak hálóját.

Két perccel később azonban a jegyzőkönyv szerint Hádinger Balázst kiállította a játékvezető. A kezdőcsapatba nevezett játékos neve mellett cikkünk közzétételének pillanatában szerepel egy piros lap, amely mellett az 50. percet tüntették fel.

A kétkedők kedvéért íme a bizonyíték | Kép forrása: adatbank.mlsz.hu

Az emberelőnyt hamar kihasználta a Baracska. Az 56. percben egyenlített Rajnai Gábor Szabolcs találatával a Fejér vármegyei harmadosztályban szereplő gárda.

Az emberhátrányban futballozó Sóskút azonban nem adta fel. A 65. percben büntetőhöz jutott a Pest vármegyei együttes, amelyet Czifra István értékesített.

A csavar ezt követően történt, de nem az eredményt illetően, mivel az már nem változott. A jegyzőkönyv szerint a 67. percben a már kiállított Hádinger Balázs helyén lépett pályára Farkas Benő. Hogy ez miként lehetséges, azt rejtély övezi.

Nem ez volt az egyetlen meglepetés a Téli Műfüves Bajnokságban ezen a hétvégén. Az Enying és a Lepsény meccsét úgy játszották le, ahogyan a szabályok szerint nem lett volna szabad.

Nyitókép: Unsplash

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?