Eldőlt: A dobogó legfelső fokáról várja a Kisláng a tavaszt!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A megye kettes déli csoport toronymagas esélyese, a Kisláng két játékhéttel az őszi szezon vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert.

A sokáig dobogós helyen álló, ám az utóbbi időben leszálló ágban lévő Besnyő-Iváncsa II. öt nyeretlenül megvívott mérkőzés után nem sok jóra számíthatott a hibátlan mérleggel rendelkező Kisláng ellen még hazai pályán sem.

Ahogyan előre jósolni lehetett, a vendégek korán előnybe kerültek, mégpedig a gólkirályi címre hajtó Juhász révén. A félidő derekán Dudar Ervin találatával máris kettőre nőtt a csapatok közti különbség, ám hogy legyenek még izgalmak a második játékrészre, arról Márki gondoskodott. A szünetben 2-1-es kislángi előny tudatában beszélték át a taktikát az együttesek.

A fejtágítás a jelek szerint a vendégeknél hozott eredményt, hiszen egy gyors góllal hamar 1-3-ra változott az eredmény, Komlós köszönt be. A hajrá elején Dudar Ervin második góljával végleg eldőlt a három pont sorsa, az i-re a pontot a gólérzékeny Balogh tette fel, 1-5 lett a vége.

A Kisláng előnye tízpontos maradt a szintén négygólos különbséggel diadalmaskodó Szabadegyháza ellen, így a hátra lévő két forduló eredményeitől függetlenül első helyen fordulhatnak Juhászék. A listavezető november 12-én vasárnap az Aba-Sárvíz alakulatát fogadja 13:30-tól, majd november 19-én Sárbogárdon fejezi be a szezont.

Besnyő-Iváncsa II. – Kisláng 1-5 (1-2)
Besnyő, vezette: Czagány Zoltán

Besnyő-Iváncsa II: Szentmihályi – Márki (Dankó), Mag, Bosnyák (Dombi), Nédó, Farkas S. (Sábics), Takács G., Deli, Vizi (Mészáros Á.), Góman, Bór (Restár). Vezetőedző: Ruzsás László
Kisláng: Ányos – Rehák (Kassai J.), Juhász M., Árki, Dudar K., Dudar E. (Lévai), Simon I. (Kassai Cs.), Juhász J. (Willerding B.), Komlós, Balogh Z., Kovács T.

Gól: Márki (31.) illetve: Dudar E. (21., 67.), Juhász M. (7.), Komlós (54.), Balogh Z. (78.)

Címlapfotó: focidrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?