Dráma Pákozdon: a hosszabbításban nyert az LMSK

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az utolsó utáni pillanatban szerzett találattal győzött az esélytelenebbnek tartott LMSK a Pákozd otthonában.

Nem sikerült túl jól az őszi szezon egyik csapat számára sem. A Pákozd a tizedik, míg az LMSKCobra Sport a tizenkettedik helyen helyen telelt a Pettend visszalépése miatt 15 csapatossá redukálódott bajnokságban.

Tóth III. László sípszavára vette kezdetét a találkozó. A mérkőzés elején némi meglepetésre nem a hazaiak, hanem a vendégek domináltak. A több támadást vezető LMSK fölénye a félidő utolsó előtti percében érett góllá. Cziczinger lépett ki egy remekbe szabott labdával, aki nem hibázott, és gólra váltotta a lehetőséget.

A bekapott gól észhez térítette a pákozdiakat, és a szünet után nagy erőkkel rohamoztak. Mintegy negyed óra elteltével sikerült is begyötörniük az egyenlítő találatot Rideg révén. Az iram a mérkőzés vége felé egyre inkább fokozódott, nagy küzdelem folyt a pályán a győztes gól megszerzéséért.

A dráma a hosszabbításban következett: Tóth III. László büntetőt ítélt a vendégek számára. A tizenegyest Zalatnai végezte el, akinek nem remegett meg a lába, ezzel az LMSK idegenből rabolt három pontot.

Pákozd – LMSK Cobra Sport 1-2 (0-1)
Pákozd, vezette: Tóth III. László.

Pákozd: Nagy T. – Pőcze Sz., Grega (Galambos), Rideg (Földi), Schultz, Nyusa (Szabó B.), Kocsándi, Pácze B., Hollósi (Farkas B.), Rothauszki, Csík. Vezetődző: Andorka Péter.
LMSK Cobra Sport: Kovács Z. – Gyenis, Kovács I., Lázár, Szántó, Zalatnai, Csizmadia Sz., Pómizs, (Nyikos), Cziczinger (Baráth), Horváth, Balla (Bagó). Technikai vezető: Nasta László

Gól: Rideg (59′) illetve Cziczinger (44′), Zalatnai (91′)
Sárga lap: 2-1

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM