Döbbenet: Csak a vármegye háromban indul egy olyan csapat, amelyik az év elején még bajnokesélyesnek tűnt a másodosztályban

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Erre senki sem számított.

Kisláng csapata a nyolcadik fordulóig vezette a vármegye kettes déli csoportot. A 9. játékhéten szabadnapos volt a klub, akkor előzte meg a Mezőfalva, amely akkor már plusz egy meccset játszott a kislángiakhoz képest.

A tizedik játéknapon a Kisláng megdöbentő vereséget szenvedett Adonyban. Ezután otthon, a Baracs ellen sem tudtak nyerni a kislángiak, így hatpontos hátrányba kerültek a Mezőfalvával szemben.

A Kisláng aztán a Beloiannisz ellen nyert, a Nagykarácsonytól viszont megint kikapott. A Szabadbattyán és a Seregélyes elleni vereség egyenesen megmagyarázhatatlannak tűnt, és ezzel el is dőlt: a kislángiak kiszálltak az aranyéremért folytatott versenyfutásból.

A Kisláng végül így is a felsőházban, a hetedik helyen zárta a szezont. Az együttes az utolsó játékhéten remizett a második helyen végző Nagykarácsonnyal, és semmi sem utalt arra, hogy a kislángiak jövőre ne újból a másodosztályban indulnának.

Az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatóságának értesítőjéből azonban kiderül: jövőre csak a vármegye háromban fog indulni a Kisláng.

Nyitókép: Adonyi foci-VSK

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?