DÖBBENET! Bajnok az Ikarus-Maroshegy!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Hollywoodi forgatókönyveket megszégyenítő végjátékot hozott Fejér megye I. osztálya. A Mór volt a legesélyesebb, a Gárdony sokáig jól állt, végül mégis a fehérváriak örülhetnek.

Sokan leíráták már az Ikarust a bajnokság végére, mondván, Matóczáék még a dobogóra sem állhatnak majd fel, ám a fehérváriak rácáfoltak a kétkedőkre. Nagyon simán nyert az Ikarus, de hihetetlenül izgalmas volt a vége, hiszen ha a Gárdony meg tudja tartani 3-2-es előnyét, akkor a tópartiak a bajnokok, de a Mórnak is csupán 1 gólra lett volna szüksége az aranyéremhez.

Már az első percekben záporoztak a gólok, a Sárbogárd már a 4. percben bevette a Bicske hálóját. Negyed óra után hatalmas meglepetésre vezetett 2-0-ra a Tordas a Gárdony ellen, az Ikarus pedig meglőtte első gólját a Polgárdinak. A Mór látszott, hogy nehéz meccsre számíthat a Martonvásár ellen, 0-0- volt az a rangadó. Ekkor az Ikarus állt az élen.

Bő fél órányi játékot követően megszerezte a vezetést a Martonvásár. A Bicske egyenlített, a Gárdony szépített, de még mindig az Ikarus volt nyeregben. A szünetig nem is változott az állás egyik pályán sem, így vonultak pihenőre a csapatok:

Mór – Martonvásár 0-1
Tordas – Gárdony 2-1
Ikarus-Maroshegy – Polgárdi 1-0
Bicske – Sárbogárd 1-1

A második játékrész elején kettőre növelte előnyét az Ikarus. A Mór egyenlített, a Gárdony pedig fordított, így úgy tűnt, a Gárdony ha nehezen is, de megnyerheti a bajnokságot, hacsak nem talál be a Mór. A Bicske fordított Móri góljával, de nekik nagyon kevés sanszuk maradt a fehérvári események tükrében.

A végén jött azonban jött a dráma, hiszen egyenlített a Tordas a Gárdony ellen, és mivel a Mór nem tudta bevinni a győztes gólt, az Ikarus-Maroshegyé lett a bajnoki cím. Három csapat végzett 59 ponttal, és bár a fehérváriaknak lett a legrosszabb a gólkülönbsége, a végelszámolásnál a több győzelem dönt, így az Ikarus-Maroshegyé lett a trófea.

A FociDrukker szerkesztősége köszöni a figyelmet és mindenkinek a segítséget az élő közvetítéshez. és gratulál az Ikarus-Maroshegy csapatának a bajnoki címhez!

Az alsóházban az Enying hajtott végre bravúrt, mely a hatpontos, Baracs elleni derbi megnyerésével megelőzve riválisát, elmozdult az utolsó helyről.

A záróforduló végeredményei:

Mór – Martonvásár 1-1 (0-1)
Gól: Véninger (57.) illetve: Molnár (35.)

Tordas – Gárdony 3-3 (2-1)
Gól: Balassa (2.), Pongrácz (9., 80.) illetve: Balogh Á. (30., 57., az elsőt 11-esből), Ambrus (66.)

Ikarus-Maroshegy – Polgárdi 3-0 (1-0)
Gól: Bencze (5.), Farkas (51.), Kovács L. (82.)

Bicske – Sárbogárd 2-1 (1-1)
Gól: Tornyai (32.), Mór (63.) illetve: Laták (3.)

Lajoskomárom – Sárosd 3-2 (2-0)
Gól: Vései (33.), Vida (36., 81.) illetve: Killer (58., 11-es), Rottmann (68.)

Ercsi – Mezőfalva 9-2 (6-0)
Gól: Ivacs (9., 13., 62.) Jerzsabek (15., 22., 37., 72., 85.), Szalánczi (44.) illetve: Kovács R. (59.), Boros (89.)

Enying – Baracs 3-2 (2-1)
Gól: Kalló (7.), D’Urso (40.), Paluska (56.) illetve: Csala (30.)

Végeredmény:

Tudósított:

  • Devecsai Márk (Tordas)
  • Komjáthy Péter (Bicske)
  • Pauker Kálmán (Székesfehérvár),
  • Tóth László (Mór)
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?