Csontzene és 2 gól a Kajászó-Dinnyés mérkőzésén

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Alaposan feltüzelve várták a kajászóiak ellenfelüket, ám ez kevés volt a győzelemhez.

Babai Ferenc és asszisztense, Burján István némi késéssel érkeztek Kajászóra, így aztán a találkozó is csúszással kezdődött szép számú közönség előtt.

Az első negyed órában inkább a Dinnyés előtt adódtak lehetőségek, ám ezekkel nem tudtak élni a vendégek. A legnagyobb gólszerzési esély Kamocsa előtt adódott, aki néhány centivel lőtt a bal alsó mellé. A túloldalon aztán Pfeiffer futott fel, Berényi kimozdult kapujából, de nem tudta feltartóztatni a hazaiak támadóját, így vezetést szerzett a Kajászó. A szünetig maradt az 1-0, pedig voltak nagy helyzetek itt is, ott is.

A második játékrészre kettőt is cserélt Kovács András, a Dinnyés trénere, mindkét szélen új játékosokat vetett be. Dimitrovot többször is csak durva szabálytalanság árán tudták feltartóztani a kajászóiak, ám a hátulról történő, lábat találó becsúszások is megtorlatlanok maradtak a játékvezető részéről. A 75. percben aztán a kissé visszább lépő Tóth indította Kamocsát, aki kitört két védő szorításából, és egy átvétel után a hálóba pöckölte a labdát, 1-1. A hajrában inkább a Dinnyés volt az, amely többet birtokolta a labdát, de egyszer Berényinek is nagyot kellett védenie.

A játékosok látszott, hogy szeretnék dűlőre vinni, melyik a jobb csapat, s talán a nézők sem bánták volna, ha így történik. A hosszabbítás során vendégek végezhettek el bedobást, Fekete a tizenhatoson belülre jutott, ám ekkor felharsant a játékvezető sípszava… Meglepő módon e váratlan játékhelyzetben lefújta a mérkőzést, maradt a döntetlen.

A többi mérkőzés alakulásának is köszönhetően a Dinnyés fellépett a dobogóra, a Kajászó maradt a középmezőnyben.

Kajászó – Dinnyés 1-1 (1-0)
Kajászó, vezette: Babai Ferenc

Kajászó: Marton B. – Marton D. (Gágó), Daru (Földesi), Bélley (Csik), Karhut, Daru, Kovács K., Farsang, Pfeiffer (Jámbor), Katona, Tapolcsányi.
Dinnyés: Berényi – Kovács T., Becséri, Hajdú, Csicsári – Fekete, Sági (Pomázy), Borbély (Keresztesi), Mészáros (Dimitrov) – Tóth B., Kamocsa. Vezetőedző: Kovács András

Gól: Pfeiffer (16.) illetve: Kamocsa (75.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?