Csettinthetnek a Kisláng szurkolói: Így kell befejezni egy szezont!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Rácalmás otthonából december első szombatján hozott el három pontot a Kisláng.

Ezen a hétvégén sem kellett unatkoznia a vármegyei labdarúgás szerelmeseinek, hiszen két bajnoki mérkőzés pótlására került sor. Bár ezt meccsdömpingnek nem lehet nevezni, meglepetésre mégis csak egy játékvezető és egy asszisztens működött közre a Rácalmás-Kisláng vármegye hármas bajnoki mérkőzésen, melynek oka ismeretlen.

A dermesztő hideg ellenére sikerült felpörögnie a tabella éllovasának, a Kislángnak a Rácalmás elleni mérkőzésre. A listavezető már a negyedik percben előnybe került Takács Marcell góljával.

Ezt követően a szünetig nem született újabb gól. A második játékrészt hasonlóan kezdte a kislángi együttes, mint az elsőt: nyolc percnyi futballozást követően Szántai Marcell Attila volt eredményes.

A pontok sorsa ezzel el is dőlt. A Rácalmás ezen a napon nem tudott gólt szerezni, nem úgy a Kisláng, amely színeiben a végén még Molnár Attila is betalált, percekkel a lefújás előtt.

A kislángiak előnye 7 pont tehát a tavaszi szezon kezdete előtt a Lajoskomárom II. előtt. A dolog annyiban csalóka, hogy az éllovas mérkőzései túlnyomó részét hazai pályán játszotta, így tavasszal az első tíz bajnoki mérkőzésen idegenben fog szerepelni az együttes, ami nem ígérkezik azért fáklyás menetnek.

A Rácalmás egyelőre maradt a nyolcadik, de biztos, hogy csak a kilencedik helyen fog telelni. Az Alap-Dég bajnokit ugyanis ma fogják pótolni, ha pedig az alapiak akár egyetlen pontot is szereznek a Dég ellen, akkor megelőzik a Rácalmást. Amennyiben viszont a Dég nyer, akkor a dégiek kerülnek a rácalmásiak elé.

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 11. forduló

2023. december 2. szombat 13:00
Rácalmás – Kisláng 0-3 (0-1)
Gól: Takács Marcell (4.), Szántai Marcell Attila (53.), Molnár Attila (89.)

A tabella állása:

 1. Kisláng 37p
 2. Lajoskomárom II. 30 p
 3. Nagylók 30p
 4. Kőszárhegy 22p
 5. Sárszentágota 22p
 6. LMSK 21p
 7. Vajta 19p
 8. Rácalmás 14p
 9. Alap 14p
 10. Cece 13p
 11. Tác-Csősz 13p
 12. Dég 12p
 13. Kulcs 11p
 14. Szabadegyháza 2p

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM