Címvédőt vert az újjászervezett Mezőfalva!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Pocsékul kezdődött a szezon az Ikarus-Maroshegy számára. A Mezőfalva ellenben komoly tényező lehet a pontvadászatban, ha így folytatja.

A Mezőfalva tudósítója így fogalmazott:

“A Mezőfalva szinte megújult csapata a tavalyi bajnok Ikarus-Maroshegy csapatát fogadta a megyei l. osztály első fordulójában. A hazaiak nagyon korán, már a 3. percben vezetéshez jutottak. Paget érkezett remek ütemben és védhetetlenül a kapuba fejelte a labdát, 1-0. Alig 8 perc múlva a Bicskéről érkezett Godslove szintén fejjel szerezte meg a hazaiak második gólját, 2-0. 5 perc múlva már duplázott, ezúttal lábbal volt eredményes, 3-0. A mérkőzés itt már lényegében eldőlt. A vendégek kapusának olykor bravúrra volt szüksége a következő percekben. A szünetig nem változott az eredmény.

A második félidőben mintha az öltözőben maradt volna a Mezőfalva, nyomott a székesfehérvári alakulat, de eleinte nem jártak sikerrel. A mezőfalviaknak volt, hogy a két kapufa között pattogott a labda, de nem haladt át a gólvonalon, így maradt meg rövid ideig a 3-0. A 76. percben a vendég Klémán szerezte meg a maroshegyiek szépítő találatát, 3-1. A mérkőzés végeredményét a Perkáta csapatától hazatérő Ráthgéber állította be, 4-1.

A következő fordulóban a szomszédos Sárbogárdhoz utazik a Mezőfalva. Mondhatni, hogy bizakodva várhatja azt az összecsapást, azonban szerdán még hazai környezetben fogadják a szintén szomszéd Baracsot a Magyar Kupa 3. fordulójában.”

Mezőfalva – Ikarus-Maroshegy 4–1 (3–0)
Mezőfalva, vezette: Domak Ádám.

Mezőfalva: Tóth N. – Balázs (Garda), Szabó E. (Németh L.), Ürmös, Nagy M., Sági J., Sági R., Facskó, Paget, Godslove (Ráthgéber), Bozoki D. Edző: Masinka László.
Ikarus: Skultéti A. – Csrep­ka Máté (Vadászi), Tóth B., Varga F. (Báles), Jámbor, Dopuda, Kovács L. (Holka), Andróczi, Klémán P. (Farkas D.), Farkas G., Pongrácz (Hart). Edzők: Gelencsér Tibor, Pongrácz Gábor

Gól: Godslove (11., 16), Paget (3.), Ráthgéber (90.), ill. Klémán P. (76.)

Forrás: Mezőfalvi Medosz SE Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?