Büntetőpontot vontak és edzőket róttak meg!

Fejér megye, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Számos csapat létszámhiánnyal küzd a bajnokság vége felé, a Megye III-as Észak csoportban egy gárda súlyos következményekkel kénytelen szembesülni.

A Vértesboglár létszámproblémával küzd, nem újkeletű hír ez. Korábban is előfordult, hogy az öregfiúk meccset favorizálták a gárda játékosai, s ilyenkor előfordult, hogy a felnőtt csapat nem tudott 11 fővel kiállni. A Csabdi ellen 9-en öltötték magukra a Vértesboglár mezét. A nélkül, hogy túlságosan belemennénk a találkozó részleteibe, a pályán 0-1-es eredmény született, a 11 fővel kiálló Csabdi gólját a 34. percben Vincze szerezte, eldöntve a három pont sorsát.

A Vértesboglártól egy büntetőpontot levontak, miután másodszor állt ki a gárda a szezon során létszámhiányosan. Ennek köszönhetően visszacsúsztak a kilencedik helyre, de még van lehetőségük a javításra, és akár a hatodik helyre is feljöhetnek.

Érdeks hír, hogy Takács Józsefet, a Nagylók SE elnökét az egyik közösségi oldalon tett sportszerűtlen megnyilvánulása miatt írásbeli miat megrovásban részesítették. Horváth Csabát, a Nagyvenyim edzőjét 1 meccsről eltiltották a tréner Előszállás elleni találkozón tanúsított sportszerűtlen magatártása miatt.

Címlapfotó: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?