Bicskei TC: Milinte az ősz legjobbja! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Megtartotta félévzáró értekezletét Bicske labdarúgócsapata. Az őszi teljesítmény értékelése után jövő év elején a jövő évi tervekről is szó esett.

Bicskei TC

Múlt hét csütörtökön a váli Alibi Söröző és Bár helyiségében tartotta évzáró rendezvényét a Bicskei TC felnőtt labdarúgó csapata. A jó hangulatú összejövetelen a játékosok és a szakmai stáb mellett részt vett Tessely Zoltán országgyűlési képviselő (egyben az egyesület elnöke), Pálffy Károly polgármester (elnökségi tag), Bálint Istvánné alpolgármester (felügyelő bizottsági elnök), Dr. Petrin László (elnökségi tag), a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatója és Venczel József felügyelő bizottsági tag is.

Bicskei félévzáró 2017/2018

Elsőként Móri Tamás köszönte meg a keret őszi munkáját, a vezetőségnek pedig a támogatást, említést téve a páratlan sérüléshullám illetve a folyamatos idegenben szereplés okozta nehézségekről. Pálffy Károly polgármester – napra készen felkészülve a bajnoki tabella állásából – reményének adott hangot, hogy a hatpontos hátrányt be tudja hozni tavasszal a csapat a listavezetővel szemben. Tessely Zoltán részletesen beszélt a többütemű beruházásokról, amelynek következtében 2018 tavaszán már hazai környezetben, megszépült stadionban fogadhatja ellenfeleit a BTC. Az ünnepélyes avatót nagyszabású nemzetközi testvérvárosi tornával kívánja emlékezetessé tenni a klub.

Bicskei félévzáró 2017/2018

Az elnök megköszönte Bicske városának folyamatos segítségét, partnerségét és kiemelte, hogy az utánpótlás fejlesztése továbbra is prioritása a bicskei sportéletben, amihez példaképként, húzóerőként a felnőtt labdarúgó csapat is hozzájárul. A nehéz ősz után a csapat bajnoki címre esélyes pozícióban várja a tavaszt és egy esetleges siker, feljutás esetén a klubvezetés vállalja a magasabb osztályban való szereplés hátterének a biztosítását is. Nem megfeledkezve a kitartó szurkolókról sem, a B-közép tagjainak részvételével az év elején közös disznóvágással tervezik az alaphangot megadni az izgalmas tavaszhoz.

Bicskei félévzáró 2017/2018

A sajtóosztályzatok alapján 1-1 üveg pezsgővel kerültek jutalmazásra az ősz legjobbjai (azok közül, akik legalább a mérkőzések felén kaptak osztályzatot). A harmadik helyen holtversenyben a védő Burucz Barna és Máj Gábor végzett 6,40-es átlaggal, a második a játékos-edző Móri Tamás lett 6,45-tel és az ősz játékosa 6,88-as átlaggal a kapus Milinte Árpád lett (címlapfotónkon a díjazottak). Gratulálunk nekik valamint Tornyai Tamásnak és Németh Eriknek, akik az összes őszi találkozón szerepeltek és küzdöttek a kék-sárga színekért.

Bicskei félévzáró 2017/2018

Forrás: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?