Bajnok a Vajta!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Vajta lett az aranyérmes a Megye II-es Dél csoportban a Perkáta csapatát megelőzve.

A zárófordulóra kétpontos előnnyel, 74 egységgel készült a Vajta. Polyákéknak a hetedik helye álló Szabadbattyán otthonában egy pontot kellett szereznie ahhoz, hogy a Perkáta – Besnyő-Iváncsa II. mérkőzés végeredményétől függetlenül bajnokok legyenek. Azonos pontszám esetén ugyanis legfeljebb azonos lehetett volna a Vajta és a Perkáta győzelmeinek száma is, ez esetben pedig a gólkülönbség rangsorol, mely 31-gyel jobb volt a vajtaiaknak a fordulót megelőzően.

Rózsa Ádám sípszavára indult útjára a labda, melyet követően Majláth révén 1 perc után a vajtaiaknál volt az előny.  Horváth nyolc minutummal később kettőre növelte a vendégek előnyét, majd ismét Majláth köszönt be. A szünet előtt Szabó találatával el is dőlt a mérkőzés és az aranyérem sora, 0-4.

A második játékrészben sem sokat változott a játék képe. A 64. percben Majláth, a 65. percben Tóth Zs. volt eredményes, 0-6. A hajrában már nem született újabb gól, így ez lett a végeredmény. A Vajta zsinórban tizedik bajnokiját is megnyerte, amivel együtt a Megye II-es Dél csoport bajnoki címét is bezsebelte. 

A második helyen a Perkáta végzett, míg a képzeletbeli dobogó alsó fokára a Szabadegyháza ért oda. Mivel a Vajta nem adott be licenszet, a Perkáta kérelmét pedig hiánypótlást követően is elutasították, így a Szabadegyháza juthat fel egyedüli csapatként a csoportból, mely kért és kapott is Megye I-es licenszet a 2019/2020-as szezonra.

Szabadbattyán – Vajta 0-6 (0-4)
Szabadbattyán, vezette: Rózsa Ádám

Szabadbattyán: Janky – Kovács (Alimán 79.), Végh, Kelemen, Balla K., Méreg (Pájer 46.), Blaski (Schultz 46.), Lelkes (Somogyi 79.), Győri, Sulák, Sznyéri (Bindics 70.)
Vajta: Rezicska Cs (Joháczi 83.) – Szalai, Nagy T., Rezicska R., , Fekete, Sinka, Majláth (Orsós 74.), Tóth Zs., Horváth Á. (Huszár D. 80.), Szabó Z. (Polyák 66.), Hegedűs (Rupa 66.)

Majláth (1., 24., 64,), Horváth Á. (9.), Szabó Z. (38.), Tóth Zs. (65.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?