Bajnok a Vajta!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Behozhatatlan előnyre tettek szert a vajtaiak a Dél csoportban, miután simán verték a Nagykarácsonyt.

A Vajta a Nagykarácsony együttesét fogadta a Megye II. Dél csoportjának 23. fordulójában. A helyiek annak tudatában készültek az összecsapásra, hogy amennyiben nyernek, behozhatatlan előnyre tesznek szert a második Baraccsal szemben, függetlenül a hátra lévő találkozók eredményétől.

A kezdés után négy perccel Rezicska Richárd már be is vette Turi Endre kapuját. A félidő derekán Mágocs Norbert növelte kettőre a vajtaiak előnyét.

A szünet után – a változatosság kedvéért – négy perccel Horáth Ádám volt eredményes. A gólkirályi cím elsőszámú várományosa, Majláth Henrik a hajrá kezdtén köszönt be. Az 5-0-ás végeredményt Szabó Zoltán állította be a 82. percben.

A Vajta 64 ponttal rendelkezik, ezzel már bajnoknak mondhatja magát. A Baracs ugyanis 53 pontos, a két csapat között 11 pont a különbség, a baracsiaknak pedig már csak három meccse van hátra.

A vajtaiak ezzel megvédték bajnoki címűket. Akár zsinórban harmadszor lehetnének aranyérmesek, ha a legutóbbi kiírást végigjátszották volna.

Vajta – Nagykarácsony 5-0 (2-0)
Vajta, vezette: Kovács Zoltán

Vajta: Rezicska Cs. – Szalai, Nagy T., Orsós (Szabó 72.), Rezicska, Vámosi, Tóth Zs. (Bősze 75.), Majláth, Horváth (Hegedűs 61.), Boros (Polyák 42.), Mágocs.
Nagykarácsony: Turi – Fülöp, Jeney, Kovács G., Simon, Mohácsi, Kovács D., Magyari, Szabó M., Felföldi, Kozma.

Gól: Rezicska (4.), Mágocs (27.), Horváth (49.), Majláth (70.), Szabó (82.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?