Átgázolt a Bicske a Mezőfalván! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Súlyos verést mért a Bicskei TC csapata alsóházi ellenfelére a Horti Gábor által narrált TV-s meccsen, Tornyai és Móri is duplázott.

A Bicske tudósítója így fogalmazott:

“Horti Gábor és az M4 Sport TV kamerája, no meg igen kellemes nyárias meleg idő várta a pályára lépő csapatokat vasárnap késő délután Bicskén. A hazaiak újra a kötelező győzelem elvárásával futottak ki, hiszen az érmes helyezés eléréséhez már egyszer sem hibázhatnak a szezon hátralévő meccsein. A mindig lelkes B-közép (Bicske Tigers) a találkozó előtt a lelátón köszöntötte Gyimes Gábor törzstagját, így minden adott volt a jó hangulathoz, amit aztán Dragan Vukmir gárdája meg is koronázott egy biztos győzelemmel. Tudunk olyan szurkolóról, aki csak azért nem a helyszínen drukkolt, mert ki akarta próbálni, hogy milyen baráti társaságban, kivetítőn keresztül Bicske-meccset nézni.

A BTC a Milinte 7 – Solt 6, Sötét 6, Burucz 6, Köntös 6 – Harangozó 5, Molnár 7 – Tornyai 7, Móri 8, Peinlich 8 – Dombai 6 összetételben kezdett, csereként Godslove 6 (63.p. Harangozó helyett), Máj 0 (70.p. Dombai helyett), Cserkuti 0 (76.p. Tornyai helyett), Katona 0 (76.p. Peinlich helyett) és Németh 0 (84.p. Móri helyett) kapott lehetőséget. Bicskei mezőnyfölénnyel és biztonságos védekezéssel zajlott a mérkőzés első 20 perce, mégis az első ziccer a vendég Kovács R. nevéhez fűződik, akinek közeli fejesét a 23. percben Milinte páratlan bravúrral, reflexből védte.

Ahogy mondani szokták, a futball szinte azonnal, még ugyanabban a percben büntetett! A nagy kedvvel és sokat futva játszó Peinlich bal oldali beadását Tornyai 7 méterről kapásból lőtte a jobb alsó sarokba (1-0). Két perccel később fordított felállásból, Tornyai bepasszából Peinlich lőtt lesgólt 5 méterről. A 31. percben Dombai indításával ugyanő lépett ki a bal szélen, pontos passzát ezúttal Móri lőtte 8 méterről a kapu bal oldalába (2-0). A félidő hajrájában a mezőfalvai Sági vérző fejsérülése okozott némi riadalmat, amihez rövid időn belül két mentőautó is érkezett, de az elsődleges hírek szerint nincs komolyabb baj.

Az 56. percben kissé bonyolult, elhúzódó Dombai-Móri akció végén a labda nagy nehezen Tornyai elé került, aki nem sokat teketóriázott, 16-ról okosan egyből a jobb alsó sarokba gurított (3-0). Papp kapus mozdulni sem tudott a váratlan lövésre. Csendesen csordogált tovább a mérkőzés, a 75. percben a visszahúzódó Bicske kontrázott szépen, amelynek során Godslove jól passzolt középre Mórinak, aki 12 méterről pontosan lőtt a bal alsó sarokba (4-0). Az i-re a pontot a csereként beálló Katona tette fel, aki a 82. percben Móri átadásából hajszálpontos 18 méteres lövéssel talált a jobb alsó sarokba (5-0). Ezúttal is szerencsét hozott az élő közvetítés, hiszen utoljára az őszi Ikarus Maroshegy-BTC (2-7) rangadón láthatta ország-világ a bicskei játékosokat, s az m4sport.hu oldalon a vasárnapi 5 gólos siker is visszanézhető lesz nemsokára.

Úgy tűnik a 10 napja érkezett Dragan Vukmir vezető edzőnek sikerült rendeznie a sorokat, felszabadult, önbizalommal teli játékot mutatott be a BTC és ezúttal a helyzetkihasználás is elfogadható volt. Folytatás május 13-án vasárnap 17.00 órakor a Polgárdi VSE csapata ellen, előtte azonban még május 8-án kedden 18.00 órakor a Mezőfalva U19-es csapata is ellátogat Bicskére, az autóbuszuk elromlása miatt korábban elmaradt bajnoki pótlására.”

Bicske - Mezőfalva

kép 1 / 10

Bicske – Mezőfalva 5-0 (2-0)
Bicske, vezette: Magyar János

Bicske: Milinte – Sötét, Köntös, Dombai (Máj 70.), Peinlich (Katona 76.), Solt, Molnár, Burucz, Harangozó (Godslove 63.), Móri (Németh E. 84.), Tornyai (Cserkuti 76.). Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Mezőfalva: Papp M. – Balázs, Szabó E., Móricz, Sági (Németh L. 46.), Kovács R., Boros, Sági R., Mekota, Bozoki, Bartus.

Gól: Tornyai (24., 58.), Móri (32., 76.), Katona (83.)

Forrás: 2060.blog.hu
Fotók: Komjáthy Bence

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?